ıstakoz Larry olabilir eminim büyüyünce onun gibi iri olur
Istakoz Larry kaslı abiydi sanırsam. Bilindik bir isim olsa daha iyi olur bence. Herkes Larry'i bilmiyordur. Sqiudward olabilir.ıstakoz Larry olabilir eminim büyüyünce onun gibi iri olur
Uyyyy tipe bak harbiden çok tatlı, yerim ben bunu.Ekli dosyayı görüntüle 19328
Ekli dosyayı görüntüle 19329
Ekli dosyayı görüntüle 19330
Gözünüz tatlılık görsün😁 büyüdü kerata.
Eve geçince atayım.Gary nin güncel fotoğrafları varmı acaba?
Hiç sorun değil insanlık hali teşekkürler.Kusura bakmayın o gün unutmuşum, sonra da tamamen aklımdan çıkmış.
Ekli dosyayı görüntüle 20045
Kabuk boyu 9cm oldu. Sanırım 1-2 ay sonra da erişkinliğe ulaşır.
Alırken sadece acatina fulica albino diye aldım fakat yüksek ihtimal jadatzidir. Çok tür bilgim de yok.Merhaba türü jadatzi mi?
Teşekkür ederim. ışık aslında daha loş fakat fotoğraf çekiminde odak ayarı yapınca daha aydınlıkmış gibi gözüküyor. Sıcaklık 30 dereceydi, Yavaş yavaş 32ye kadar çıkaracağım. arka plan discusda çok önemlidir. Koyu renge gelemezler hemen renklerini kaybederler. 40 dk yol+1 saat alıştırmada bile bulundukları kova koyu renkli olduğu için renklerini bıraktılar. Tabi stresinde etkisi vardır. Bu balıklar normalde kırmızı, Yanlış hatırlamıyorsam yukarıdaki mesajlarda fotoğrafları vardı. Bir iki güne normale dönerler diye umuyorum.Elinize sağlık. Akvaryum çok güzel durmuş discuslarla. Ama benim şahsi önerim ışığı biraz daha loş yapmanız. Sıcaklığınıda biraz arttırabilirseniz çok hoş olur. Onun dışında arka planı siyah, vb renkler yapabilirseniz cok hos olur.
MaşAllah hocam. Hem tank tasarımı olsun hemde balıkların formu olsun çok güzel gözüküyorlar elinize sağlık. Fakat "bana göre" dipteki artık yemleri yemeleri için 8 üyeli bir corydoras sürüsü eklemeniz daha sağlıklı olmaz mıydı? Tür olarak bu akvaryuma 6 ya da 8 üyeli bir Gold Laser Corydoras sürüsü çok yakışırdı 😁Güncelleme 12/11/2022
Akvaryum
Eeey ahali, sonunda. yıllardır beslemek istediğim, 5-6 aydır ha aldım ha alacağım dediğim discusa sonunda kavuştum. 7 adet red scarlet. Açıklayamayacağım kadar heyecanlıyım.
Ekli dosyayı görüntüle 20072
Yoldan bir fotoğraf.
Ekli dosyayı görüntüle 20073
Bir saatlik alıştırma sürecinden görüntüler.
Ekli dosyayı görüntüle 20077
Ekli dosyayı görüntüle 20078
Ekleme öncesi boyut kontrolü.
Ekli dosyayı görüntüle 20079
Ekli dosyayı görüntüle 20080
Ve sonunda nihai suret.
Ekli dosyayı görüntüle 20081
Latina Hanımın kontrolünden de geçtikten sonra bana sadece oturup izlemek düşer.
Son olarak günlüğümü başından beri takip edip yanımda olan herkese çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın👋
Bakteri çakışması engellemek için bildiğim kadarı ile çeşitli kimyasal ilaçları kullanarak dezenfekte ettikleri yöntemler var isterseniz bakın ama tabi siz yine de kendi bildiğiniz gibi yapın dediğiniz gibi en ufak bir hata oluşacak sorunlar maddi kaybı geçtim verilen onca emek ve kurulan hayalleri de çöpe atar. Tekrardan hayırlı olsun.Çok teşekkür ederim, balıklara bende hayranım , tony tan kanı, Aldığım hobidaşım da zamanında discus shops Bülent abiden almış. Valla hocam şu corydorası demeyen kalmadı. Bende çok seviyorum da korkuttular işte. Bakteri çakışırsa soğurum ben hobiden. Yinede eklemenin yolu var mı araştıracağım. Bitkilerde amazon hançeri olmaz. Belki bucephalandra da dayanamayabilir. Anubiası kökün üstüne yapştırabilirim güzel olur ama onun içinde sıcaklığı 28-29a indirmem gerekir. Neyse bakacağız artık, yüksek ihtimal ileride anubias eklerim. Bu canlarla yolumuz çok uzun. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim