Agaç türü bir sling bakıyor.İlerlemeye ve yayılırsa mantar veya küf ama bence değiller ek olarak pipet bence pek uygun değil.
Tek sorunum mikro un kurdu veriyorum yem olarak yada normal un kurdunu ikiye bölerek attığımda oluyor ama yemin geri kalan kurumuş artığını bulamıyorum maalesef seçemiyorum torfun üstünde ney yapmamı tavsiye edersin?İlerlemeye ve yayılırsa mantar veya küf ama bence değiller ek olarak pipet bence pek uygun değil.
Pipet tutunması için güzel değil internetten gördüğümüz şeylerle konuşmayalım.Agaç türü bir sling bakıyor.
Komple yemiş olabilir normal bir şey.Tek sorunum mikro un kurdu veriyorum yem olarak yada normal un kurdunu ikiye bölerek attığımda oluyor ama yemin geri kalan kurumuş artığını bulamıyorum maalesef seçemiyorum torfun üstünde ney yapmamı tavsiye edersin?
Ama şöyle ben normal ağaç dalı ile de baktım Versicolor nem seven canlı nem gördüğü zaman ağaç dalı hemen küf yapıyor maalesef pipet bu yüzden mantıklı bi seçenek.Pipet tutunması için güzel değil internetten gördüğümüz şeylerle konuşmayalım.
Komple yemiş olabilir normal bir şey.
Normalde yem yedikten sonra kısa bi süre içinde ağ örmeye başlardı bu sefer yapmadı normal bir şey mi?Pipet tutunması için güzel değil internetten gördüğümüz şeylerle konuşmayalım.
Komple yemiş olabilir normal bir şey.