Çok güzel olur mesela buraya internet üzerinden değilde uygulamadan gire bilsekGoogleplay ve Appstore uygulaması gelmesi lazım tuKan abi bu yönde çalışma yapacak mısın ?
Çok güzel olur mesela buraya internet üzerinden değilde uygulamadan gire bilsekGoogleplay ve Appstore uygulaması gelmesi lazım tuKan abi bu yönde çalışma yapacak mısın ?
Abi site arada çöküyor bunun sebebi yeni açılmış olmasımı?Forum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Eğer özel izin alına bilinirse ki çok zor amma yine soruyorum eskisi gibi yine tüm odayı karıncalar alemi yaprmıyız bee aga beee özledim laaForum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Bu karıncacılar arasında çok giresunlu görüyorum abi çok seviyoruz herhaldeEski hesaplar gitmiş 😞
Eski forumdan Giresunlu. Abi ihtiyaç olursa forumda destek olabilirim.
Bu arada çok sevindim forumun geri gelmesine. 😀
Memleket candır. 🙂Bu karıncacılar arasında çok giresunlu görüyorum abi çok seviyoruz herhalde
Forumlar genelde öyle oluyor zatenBence Twitter gibi bir sistem var yani yeni kullanıcılar yumurta oluyor sonradan değişiyir
Genel olarak forumlarda mesaj sayılarına göre rütbe veriliyor zaten.Bence Twitter gibi bir sistem var yani yeni kullanıcılar yumurta oluyor sonradan değişiyir
hayır halen aynı birkaç sürüngen yasal kalanı yasadışıAbi bu yasaklar için kaldırıldı yaziodu bir yerde doğrumu acaba
Eskidenki gibi doğa gezileri olacakmı abi ?Forum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Malesef vakti yokmuş amma belki kararını değiştirib açabilirAbi mağaza olayı kesin mi ?
Forumdaki konulara göz atabilirsiniz.Kraliçe karınca nasıl elde edebilirim
Forum scripti mobil tarayıcılar için de uyumlu zaten. Herhangi bir mobil tarayıcıdan foruma girip istediğin işlemi yapabilirsin.Bu forum sayfasının mobil uygulaması olacak mı?
Saugwunder olarak aratma yapabilirsinpva süngeri kim önerdi ve nerden aldın abi? Yani nerden aldığını kim önerdi
Poecilotherialar hakkında daha realistik bilgiler. P. metallicanızı herkese handling yaptırıyorsunuz ve zehri kuvvetli değil şeklinde insanlara söylüyorsunuz ama aslı bu değil. Poecilotheria dünyadaki zehri en kuvvetli tarantula cinsidir. P. metallica cinsin en ufak türlerinden olmasına rağmen zehri cinsdaşlarından pek de farklı değildir. Besleyip deneyimlediğim bir tür değil ama o cinsten birden fazla tür deneyimledim ve davranışlarını kestirmek zor. Size karşı tek sitemim budur zaten hobiye başlamamda en büyük öncül sizsiniz ve Eskişehir buluşmasında da vardım test tüpü hediye etmiştim hatta. Saygılar efendim umarım hobiyi yasala bağlama yolunda büyük adımlar atarız. SeviliyorsunuzForum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.