yeni açıldı.Bu forum yıllar önce açılan site mi yoksa yeni mi açıldı?
Anladım, teşekkür ederim.yeni açıldı.
rica ederim ne demek.Anladım, teşekkür ederim.
Abi sana Camponatus Sanctus kolonisi göndermek istiyorum (7 işçili , foto güncel değil).Forum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Aman o konuyu açmayalım 😂🤣Hayret kimse eightborn ne zaman açılacak diye sormamış Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun. Güncel kanunlara göre hangi hayvanları beslemenin yasal olduğuyla ilgili bilgilendirici bir video fena olmaz aslında.
Yeni olacaklarda geldi reisOooo eski mod'lar toplanıyor
Sene o seneTuğkan abi 1 haftaya açılır demişti. Ama küçük bi hesap yaparsak 1-2 aya açılır.
Zamanla bizler de eski mod'lar dan oluruz inşallah abi😅Oooo eski mod'lar toplanıyor
yok eski olmıyalım daZamanla bizler de eski mod'lar dan oluruz inşallah abi😅
Hayırlı olsun formForum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Abi Moderatör alımları yapOooo eski mod'lar toplanıyor
Uzun süre mod'luk yaparız unutulmayız anlamında demiştim. Yanlış kelime seçiminin kurbanı olmuşum sanırımyok eski olmıyalım da
Yenilendi forum diye dedim. Mesela benim dediğim gibi olursa karınca türleri öğrenile bilirK
Karmaşık olur öyle , eski forumda ki gibi yumurta - larva resimleri iyi olur
aynen klasik sistem bence de daha hoşK
Karmaşık olur öyle , eski forumda ki gibi yumurta - larva resimleri iyi olur
Bence Twitter gibi bir sistem var yani yeni kullanıcılar yumurta oluyor sonradan değişiyirElraenn abi bu ismimin altında yumurta yazıyo onun olayı ne nasıl kabuktan çıkabilirim?