Ne zaman dedi. Nasıl bir mağaza olacakmış ?
O zaman 1 yıla açılır 😀Tuğkan abi 1 haftaya açılır demişti. Ama küçük bi hesap yaparsak 1-2 aya açılır.
Gerçek sandım yaaOğlum o eski "meme" la
anladığım kadarıyla bir 'meme' açılmayacak. ŞimdilikMağaza açılacak mı ?
Geçengünlerde yayınında dedi. Nasıl mağza olcağını söylemedi ama karınca beslemek için autwörld gibi ürünler olur sanırım.Ne zaman dedi. Nasıl bir mağaza olacakmış ?
Tuğkan Abi hayırlı olsunForum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Abi sana koloni göndermek istiyorum eğer kabul edersen , L2 LP Tarantulam da var . Onu da sana vermek isterim , daha küçük olduğundan zamanla gelişimini takip ederiz , keyfili olur .Forum kirliliği oluşmaması adına bu başlık altına dilediğiniz konuyu açabilir, sohbet edebilirsiniz. Dip not: Daha sonrasında bu başlık kaldırılacaktır.
Tuğkan abi bi ara 5 tür tarantula serbest olucak diye bir haber duymuştum türkiye de onun hakkında bir bilgin var mıArkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
@cendsel Aman beni tarantulaya bulaştırmayın, iki güne çökerler vallahi Koloni kaç işçili ve türü ne? ona çökerim belki
Hazır forum açılmışken Dün 2 adet Messor Structor kolonisi edindim. Başka bir hobiciden aldım. Aşağıya link olarak resmi ekledim. Soldaki tüpte gördüğüm kadarı ile 1 kraliçenin yanında 1 minor ve 2 tane ondan daha büyük işçi karınca var. Sanırım onlar media işçiler. Major olacaklarını sanmıyorum. Bu konuda net bir bilgi verebilir misiiz?
Sağdaki tüpte ise resimde çok görünmese de kraliçenin yanında 3 minor işçi var. Onların minor olduğundan eminim baya küçükler.
Soldaki tüpteki 1 minor ve 2 media işçi nasıl olmuş olabilir? Karıncaları edindiğim kişi mevcut koloniyi bozmuş olabilir mi? 1 minordan sonra 2 media ya da major işçi çıkabilir mi? 2 tüpte de şuan yumurta yok. Duruma göre bakımlarına devam etmek istiyorum bozulmuş koloni ise beslemeye yüklenmem gerekir mi?
Resim Linki: https://ibb.co/WvbwR9b
Formica sp. 20+ işçisi var .Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
@cendsel Aman beni tarantulaya bulaştırmayın, iki güne çökerler vallahi Koloni kaç işçili ve türü ne? ona çökerim belki