Pek tarantula ile ilgilenen birisi değilim fakat bir kaç türün yasallaştırıldığını hatırlıyorum, araştırmakta fayda var.Merhabalar,direkt konuya gireyim. Tarantula beslemek istiyorum ama bazı haber siteleri yasak felan demiş doğrumudur acaba?
Bahçeden bulduğun örümcekleride beslemen yasak.bahçeli bir evde yaşıyorsan bence neden yasak olsun kibahçeden bir örümcek bulmuş olabilirsin belki onu beslemek isteyebilirsin
Okan abinin reklamını yaptığın adamı diyorsan o iş yattı galiba. Eğer düzgün olsaydı Okan abi devam videosu çekerdi.Pek tarantula ile ilgilenen birisi değilim fakat bir kaç türün yasallaştırıldığını hatırlıyorum, araştırmakta fayda var.
Evet bende öyle biliyorum maalesef 😢Bahçeden bulduğun örümcekleride beslemen yasak.
örümcekleri kendi bahçemde beslersem yasal olmuş olur muBahçeden bulduğun örümcekleride beslemen yasak.
Bakış açını çok beğendimörümcekleri kendi bahçemde beslersem yasal olmuş olur mu
Peki sürüngen pazarında yılan,tarantula olsun yasak olan şeyler satılıyor neden polisler bunlara birşey yapmıyor ?tarantulaların hiçbir türü yasal değil sürüngenlerden birkaç tanesi yasal ama kimsenin senin tarantulana karışacağını sanmıyourm sırf yasak diye beslememezlik yaparsan çok şey kaybedersin bence
Yapmıyor mu sanıyorsun, alışverişin en riskli olduğu yer sürüngenpazarıPeki sürüngen pazarında yılan,tarantula olsun yasak olan şeyler satılıyor neden polisler bunlara birşey yapmıyor ?
onu bende bilmiyorum fakat polislerin bunlarla pek uğraşmadığını düşünüyorum çünkü elraen en iyi örnek bunun gibi youtube kanalları vs. var onlardada fazla sıkıntı çıkmıyor belki sürüngen pazarının internet sitesi başka bir ülke için yapılmıştır o yüzden birşey yapamıyorlardır attım bunu fakat olabilir bilmiyorumPeki sürüngen pazarında yılan,tarantula olsun yasak olan şeyler satılıyor neden polisler bunlara birşey yapmıyor ?
Valla bi bilgim yok bu konudaYapmıyor mu sanıyorsun, alışverişin en riskli olduğu yer sürüngenpazarı
Eğer canlıyı aldığın kişi baskın yerse sattığı kişilerde otomatikman baskın yer, telefon kayıtlarına bakarlar.Videosunu çekip atmazsan, şikayet edilmezsen kim nerden bilsin senin tarantulan oldugunu![]()
Konumlarını bulmakta ne var hemen bulub baskın atabilirler , amma senin dediğin gibi galiba uğraşmıyorlar (En iyisini yapıyorlar uğraşmasınlar 😁)onu bende bilmiyorum fakat polislerin bunlarla pek uğraşmadığını düşünüyorum çünkü elraen en iyi örnek bunun gibi youtube kanalları vs. var onlardada fazla sıkıntı çıkmıyor belki sürüngen pazarının internet sitesi başka bir ülke için yapılmıştır o yüzden birşey yapamıyorlardır attım bunu fakat olabilir bilmiyorum
Tarantula beslemek tamamen illegaldir ama bahçende tutabilirsin kimse bişey diyemez gördüm korktum dersin ama bahçede bakması illegal olmayan yurdumuzda 2 tarantula var ve onlarda eeeh işte kısaca çaktırmadan evde bakman gerekirMerhabalar,direkt konuya gireyim. Tarantula beslemek istiyorum ama bazı haber siteleri yasak felan demiş doğrumudur acaba?