Bütün larvalar pupa oldu, çok yakında işçi çıkar, yeni 20 yumurta yaptı küçük larvalarda varCamponotus Sanctus
Bulunma Tarihi 22/04/2023
3 Pupa 13 Larva 4 yumurta
3 kraliçede 15 civarı yumurta yaptı güzel gidiyor 2 tanesi takasa açık isteyen varsa8 Adet Camponotus Festai
Bulunma Tarihleri 25/07/23
3 Kraliçenin Yumurtası var
Yeni olarak 8 yumurta geldi durumları iyiCamponotus Oasium
Bulunma Tarihi 21/04/23
Birkaç larva ve Yumurta (Test Tüpü 18mm ondan küçük gözüküyor küçük değil)
2 Farklı Camponotus Nicobarensis
Bulunma Tarihi bilinmiyor
ilk koloni: 3 Pupa 10 Larva 5-6 yumurta (Yeni Taşınıyorlardı tam çıkmamış hepsi)
ikinci koloni: Kraliçe sıkıntı yaşadı yeni yeni toparlanıyor 3 küçük larva ve birkaç yumurta
2. Koloni
1. Koloni güzelce besleniyor yeni yumurtalar gelmeye başladı, 7 adet minik larva var, 2 pupa var yeni 1 işçi geldi.
2. Koloniyi maalesef kaybettik işçileri zaten beslemiyordu kraliçeyi, un kurdu şekerli su veriyordum çok stressiz bir alanda maalesef uzun zaman sonra ilk kaybettiğim koloni oldu...
Yumurta alamadım hala fakat iştahı çok iyi durmadan yiyorCataglyphis Nodus
Bulunma Tarihi 19/05/23
9 işçi oldu yeni yumurta göremedim3 Kraliçeli Prenolepis Nitens
Bulunma Tarihi bilinmiyor
3-4 Larva ve biraz Yumurta
Yeni yumurta yok devamApheanogaster Sp.
Bulunma Tarihi 09/06/23
Abdomen Hasarlı fakat 9 Civarı Yumurta var
Test tüpü toprak setupta kendine bir oda kazdı yumurta varmı yokmu bilmiyorum yakında öğreniriz 😀Solenopsis Fugax
Bulunma tarihi bilinmiyor
45 Civarı yumurta var pamuk içine Yuva yaptığı için yeni fotoğraf yok şuanda
Yeni Baya fazla yumurta var en az 80 adet, işçi ölümleri başladı yaşlılıktan günde 1,2 taneMessor Sp. (Structor olduğunu düşünüyorum)
5 Kraliçenin (2 tanesi yaşıyor) bulunma tarihi tam hatırlamıyorum messor uçuşlarında bulundu
Sayamadığım kadar yumurta var Kraliçeleri rahatsız etmek istemedim haftaya kraliçeler ile beraber gelir (1 dominant 1 işçi kraliçe var)
9 Yumurta larva duruyorTemnothorax Sp
Ne zaman bulunduğunu yazmamışım
3 Yumurta 1 larva