Bugün attıklarım burdan başlıyor yeni sayfa açılmış.Pheidole Pallidula Complex.
Pardon yanlış yazmışım türüCreamatogaster Lorteti
30 civarı işçi
Lorteti değil schmidtiCreamatogaster Lorteti
30 civarı işçi
Bakalım sonu nereye gidiyor, 10 kraliçeli festai kolonisi, bu sezon daha almam bu türden5'li Multi queen Festai 😀
Test tüpüne yerleşsinler daha güzel fotoğraflarını çekerim, yağmur sonrası yüzlerce kraliçe uçuyor isteyen olursa dm den yazabilir hediye gönderebilirim tek veya multi queen.
Ekli dosyayı görüntüle 30527
Umarım işçiler çıkınca sadece 1 kraliçe bırakır yoksa dev bir setup yapmak zorunda kalcam, vivarium gibiBakalım sonu nereye gidiyor, 10 kraliçeli festai kolonisi, bu sezon daha almam bu türden
Ekli dosyayı görüntüle 30528
Yağmur sonrası gece mi buldunuz?5'li Multi queen Festai 😀
Test tüpüne yerleşsinler daha güzel fotoğraflarını çekerim, yağmur sonrası yüzlerce kraliçe uçuyor isteyen olursa dm den yazabilir hediye gönderebilirim tek veya multi queen.
Ekli dosyayı görüntüle 30527
evet heryer karıca dolu, en az 100 tane kraliçe gördümYağmur sonrası gece mi buldunuz?
Yanlış anlaşılma olmasın, durumum gayet iyi hepsi yaşasa bile bakabilirim oluşacak süper koloniye, zaten adım başı vardı çoğu bölgede olan bir tetra kolonisi tarafından öldürülüyorduBakalım sonu nereye gidiyor, 10 kraliçeli festai kolonisi, bu sezon daha almam bu türden
Ekli dosyayı görüntüle 30528
Türkiyede olmayan, Arenarius grup bir messor kolonisi bulmuş olabilirim.
Sormak için Trakya üniversitesinden bir expert ile iletişime geçtim, ve bu grup üstünde çalışma yaptıklarını ve yurtdışından gelecek birkaç expert ile yakında sahaya ineceklerini söyledi,
Ve örnekleri göndermemi rica etti, alate varsa alate, yoksa major işçilerden alacağım
Kesinlikle Oertzeni olmadığını düşünüyor ben öyle sanmıştım
Ekli dosyayı görüntüle 30538
Ekli dosyayı görüntüle 30537
Merakla bekliyorumÖrnekleri bugün yollayacağım sonuç belli olunca sizlerede haber vereceğim