Mersin, Orman yürüyüşü veya sabah 5-6 gibi buluyorum genellikleReis sen nerde yasiyon be
@Emre52ege52 S21 Fp (Pro Kamera) veya 14 Pro max
Mersin, Orman yürüyüşü veya sabah 5-6 gibi buluyorum genellikleReis sen nerde yasiyon be
Camponotusları nasıl idliyorsunuz?Satın aldıklarım var evet, S. Fugax, Myrmica, Nicobarensis gibi
Festai'leri size sormuştum. Nicobarensis'ler belli zaten, Oasium'u Discord üzerinden sormuştum. Baldacci yine buraya sormuştum Tam emin olmadığım birkaç tane daha tür var yumurta alabilirsem paylaşcamCamponotusları nasıl idliyorsunuz?
Türkiye MersinHangi ülkede yaşıyorsunuz acaba
Illa vardır fakat satın aldıklarım var.Bukadar güzel türler Mersin'de var mı
Buradaki çoğu tür denizlide de varBukadar güzel türler Mersin'de var mı
Claustral olduğunu biliyorum tabiki, normalden 2 kat fazla yumurta var böyle durumlarda bazen takviye veriliyor veya bırakılıp yumurtalarını yemesine izin veriliyorClasturual bir tüelr yani gerek yok diye biliyorum
Bence Mikro un kurdu verebilirsinizClaustral olduğunu biliyorum tabiki, normalden 2 kat fazla yumurta var böyle durumlarda bazen takviye veriliyor veya bırakılıp yumurtalarını yemesine izin veriliyor
Ozaman benim yaptığım gibi şekerli su verebilirsiniz şekerli su ile ilk işçi sayısı baya artıyorClaustral olduğunu biliyorum tabiki, normalden 2 kat fazla yumurta var böyle durumlarda bazen takviye veriliyor veya bırakılıp yumurtalarını yemesine izin veriliyor
Larvalar oluşmaya başladıktan sonra abdomeni küçülmeye başladığında besleme yapabilirsiniz. Faydasını görürsünüz.Creamatogaster Lorteti yaklaşık 40 tane tumurta yaptı bakabilecek mi acaba hepsine, ek besin vermem gerekirmi?
Ekli dosyayı görüntüle 28917
Tamamdır teşekkürler 😀Larvalar oluşmaya başladıktan sonra abdomeni küçülmeye başladığında besleme yapabilirsiniz. Faydasını görürsünüz.
3 Kraliçe yumurta yaptı her birinin en az 12-15 yumurtası var sadece 1 koloniyi kendime ayıracağım diğer 2'si için takas düşünürüm işçi çıktıktan sonra veya şuanda8 Adet Camponotus Festai
Bulunma Tarihleri 25/07/23
3 Kraliçenin Yumurtası var
Şekerli suyun herhangi bir besin değeri yokki de yumurta sayısı artsınOzaman benim yaptığım gibi şekerli su verebilirsiniz şekerli su ile ilk işçi sayısı baya artıyor
Ben lasius kraliceme verince hem yumurta sayısı arttı hemde daha HIZLI koza yaptıŞekerli suyun herhangi bir besin değeri yokki de yumurta sayısı artsın