Merhabalar, bu güncelleme biraz Tuşu hanımın isteği üzerine yazılıyor güncellemede daha önce bahsettiğim artemia ve su pireleri gibi canlıların mikroskobik görüntülerini ekleyeceğimi söylemiştim. Turşu hanım sanki ilk defa biz keşfetmişcesine(mikro ayarda görüntüyü bulduğunda sevincini görmeniz gerekirdi) inanılmaz bir heyecan ile bu fotoğrafları paylaşmamız gerektiğini düşündü. Sanırım Turşu hanım her ne kadar bana söylemesede Tubitağa başvurup yeni bir tür keşfi projesi yazıyor(ilk kez mikroskopta canlı görme sendromu) nasıl vazgeçirebileceğimi bilmiyorum, bu ufaklıkların sadece bizde olmadığını birisinin ona söylemesi gerek…(kesinlikle okumayı bilmiyor)
İlk fotoğrafımız çıkmış artemia kabuğu ve çıkmamış artemia kabukları;
Gerçekten sevimli duruyorlar ilk başta Turşu baktığında lamın üzerinde duran kiri yumurta sanmıştı yarım saat boyunca ağlamasını durdurmaya çalıştık…
İkinci fotoğraftamız çıkmış bir artemia;
Bu görüntüyü gördüğünde Turşu’nun heyecanını düşünmenizi istiyorum. Bu tatlı şeyin nasıl olurda balıklarımıza verdiğimizi her gün düşünüyorum.
Diğer fotoğrafımız ise su pireleri;
Evet kendisi tombiş bir şeye benziyor Turşu hala daha bir avuç yesem acaba nasıl olur diye düşünüyor bir türlü anlatamıyoruz kafasındaki tek şey bir şeyleri yemek… Akvaryum odasına sokmuyoruz kesinlikle en son girdiğinde gözündeki açlık parlayışını görmeliydiniz.
Su pireleri izlemeside çok zevkli sürekli olarak kendi etraflarında takla atarak yüzüyorlar ve yüzüşleri çok sevimli.
Fikirleriniz ve görüşleriniz benim ve özellikle Turşu için oldukça önemli
-Genç Bir Biyoloğun Odası-
İlk fotoğrafımız çıkmış artemia kabuğu ve çıkmamış artemia kabukları;
Gerçekten sevimli duruyorlar ilk başta Turşu baktığında lamın üzerinde duran kiri yumurta sanmıştı yarım saat boyunca ağlamasını durdurmaya çalıştık…
İkinci fotoğraftamız çıkmış bir artemia;
Bu görüntüyü gördüğünde Turşu’nun heyecanını düşünmenizi istiyorum. Bu tatlı şeyin nasıl olurda balıklarımıza verdiğimizi her gün düşünüyorum.
Diğer fotoğrafımız ise su pireleri;
Evet kendisi tombiş bir şeye benziyor Turşu hala daha bir avuç yesem acaba nasıl olur diye düşünüyor bir türlü anlatamıyoruz kafasındaki tek şey bir şeyleri yemek… Akvaryum odasına sokmuyoruz kesinlikle en son girdiğinde gözündeki açlık parlayışını görmeliydiniz.
Su pireleri izlemeside çok zevkli sürekli olarak kendi etraflarında takla atarak yüzüyorlar ve yüzüşleri çok sevimli.
Fikirleriniz ve görüşleriniz benim ve özellikle Turşu için oldukça önemli
-Genç Bir Biyoloğun Odası-