Hocam bende var daha yumurtaları larva bile olmadı. Üstüne Ekim ayından beri bende.Arkadaş bu neymiş ya, günlüğü başından beri takipteyim ama içim daraldı artık. Ne nazlı bir karınca, ne yavaş gelişen bir karıınca bu ya![]()
işçilerden sonra durum ne şekilde ilerliyor? hala bu şekilde yavaş mı?Hocam bende var daha yumurtaları larva bile olmadı. Üstüne Ekim ayından beri bende.
İşçi yokki Hocam😁. İşçi eklenebilir en başta. İşçi varken biraz daha hızlanıyor. Ama yine çok hızlı değil.işçilerden sonra durum ne şekilde ilerliyor? hala bu şekilde yavaş mı?
İşçi çıktıktan sonra ki senaryo için sormuştum hocam. Vay arkadaş ya, bu karınca kendine adam akıllı koloni kurana kadar diğer türler parçalar bunuİşçi yokki Hocam😁. İşçi eklenebilir en başta. İşçi varken biraz daha hızlanıyor. Ama yine çok hızlı değil.
Hocam adam bir sokuyor. Beni soktu işçileri her yerim şişti.İşçi çıktıktan sonra ki senaryo için sormuştum hocam. Vay arkadaş ya, bu karınca kendine adam akıllı koloni kurana kadar diğer türler parçalar bunu![]()
Hayatımda hiç karınca sokulması yaşamadım, bu elemanlar ne derece can yakar merak etmiyor değilim.Hocam adam bir sokuyor. Beni soktu işçileri her yerim şişti.
Hocam çok acıtmıyor iğneyle kolunu delmişsin gibi oluyor.Hayatımda hiç karınca sokulması yaşamadım, bu elemanlar ne derece can yakar merak etmiyor değilim.
Gerçekten bir de bu transferdir şekerli suya düşmelerdir büyük ihtimalle yumurtlamasına 2 ayı daha var, umarım yeni yıl olmadan işçileri görebiliriz😁Arkadaş bu neymiş ya, günlüğü başından beri takipteyim ama içim daraldı artık. Ne nazlı bir karınca, ne yavaş gelişen bir karıınca bu ya![]()
Umarım ki hiç biri kaçmaz da böyle bir olay yaşamam, geçmiş olsunHocam çok acıtmıyor iğneyle kolunu delmişsin gibi oluyor.