.Doğaya salmalısın.
Niye salmalıyım bakmak istiyorum?
Hayvan doğada doğmuş orada büyümüş, siz WC'lerseniz muhtemelen yem bile yemez belki başka bir bildiği de vardır hocamın ama.Niye salmalıyım bakmak istiyorum?
Canlı araştırmadan önce değil, sonra alınmalı. Burada konunuzun onaylanma süresi uzayabilir, cevap vermeyebilir insanlar. Hayvan ölebilir. Öncelikle herhangi bir araştırma yapmadan canlıyı bir kutu içine aldığınız için bunu söyledim. Sadece bir konu açmak da bunun için yeterli değil, çünkü insanlar yanlış bilgi de verebilir. Asıl sebep, doğadaki sürüngenlerin büyük bölümü eve alınıp bakılmaya uygun değil. Bulduğunuz keler de evde beslemeye uygun bir canlı değil. Muhtemelen yem kabul etmeyecek ve ölecek.Niye salmalıyım bakmak istiyorum?
Evet dediğiniz doğru derin bir araştırma yaptım ve türünün Akdeniz Geckosu olduğunu öğrendim ve bu tür evde bakılmak için uygun değilmiş ben ilk bakışta leopard sanmıştım ama değilmiş doğaya saldım yeniden teşekkürler desteğiniz için.Canlı araştırmadan önce değil, sonra alınmalı. Burada konunuzun onaylanma süresi uzayabilir, cevap vermeyebilir insanlar. Hayvan ölebilir. Öncelikle herhangi bir araştırma yapmadan canlıyı bir kutu içine aldığınız için bunu söyledim. Sadece bir konu açmak da bunun için yeterli değil, çünkü insanlar yanlış bilgi de verebilir. Asıl sebep, doğadaki sürüngenlerin büyük bölümü eve alınıp bakılmaya uygun değil. Bulduğunuz keler de evde beslemeye uygun bir canlı değil. Muhtemelen yem kabul etmeyecek ve ölecek.
Leopard Afrika'ya özgü sanırsam.Evet dediğiniz doğru derin bir araştırma yaptım ve türünün Akdeniz Geckosu olduğunu öğrendim ve bu tür evde bakılmak için uygun değilmiş ben ilk bakışta leopard sanmıştım ama değilmiş doğaya saldım yeniden teşekkürler desteğiniz için.