Yavru gecko buldum ne yapmalıyım?

YuDesK16

Yumurta
Üye
Antalya taraflarında pansiyon odasında buldum. Leopart gecko boyutu baş parmağımın ucu kadar ne ile beslemeliyim?

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Doğaya salmalısın.

YuDesK16

Yumurta
Üye
.

Ekli dosyalar

• IMG_20250901_120612.jpg
    IMG_20250901_120612.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250901_120622.jpg
    IMG_20250901_120622.jpg
    18.3 KB · Görüntüleme: 22

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Niye salmalıyım bakmak istiyorum?
Canlı araştırmadan önce değil, sonra alınmalı. Burada konunuzun onaylanma süresi uzayabilir, cevap vermeyebilir insanlar. Hayvan ölebilir. Öncelikle herhangi bir araştırma yapmadan canlıyı bir kutu içine aldığınız için bunu söyledim. Sadece bir konu açmak da bunun için yeterli değil, çünkü insanlar yanlış bilgi de verebilir. Asıl sebep, doğadaki sürüngenlerin büyük bölümü eve alınıp bakılmaya uygun değil. Bulduğunuz keler de evde beslemeye uygun bir canlı değil. Muhtemelen yem kabul etmeyecek ve ölecek.

YuDesK16

Yumurta
Üye
Canlı araştırmadan önce değil, sonra alınmalı. Burada konunuzun onaylanma süresi uzayabilir, cevap vermeyebilir insanlar. Hayvan ölebilir. Öncelikle herhangi bir araştırma yapmadan canlıyı bir kutu içine aldığınız için bunu söyledim. Sadece bir konu açmak da bunun için yeterli değil, çünkü insanlar yanlış bilgi de verebilir. Asıl sebep, doğadaki sürüngenlerin büyük bölümü eve alınıp bakılmaya uygun değil. Bulduğunuz keler de evde beslemeye uygun bir canlı değil. Muhtemelen yem kabul etmeyecek ve ölecek.
Evet dediğiniz doğru derin bir araştırma yaptım ve türünün Akdeniz Geckosu olduğunu öğrendim ve bu tür evde bakılmak için uygun değilmiş ben ilk bakışta leopard sanmıştım ama değilmiş doğaya saldım yeniden teşekkürler desteğiniz için.

Kuzeykurum22

Majör
Üye
Evet dediğiniz doğru derin bir araştırma yaptım ve türünün Akdeniz Geckosu olduğunu öğrendim ve bu tür evde bakılmak için uygun değilmiş ben ilk bakışta leopard sanmıştım ama değilmiş doğaya saldım yeniden teşekkürler desteğiniz için.
Leopard Afrika'ya özgü sanırsam.