Çoğu un çeşidi kullanılıyo beyaz un bile kullanan var ama besin değeri düşük olduğu için tercih edilmiyo sadece mısır unu yeter diye düşünyorum ama emin değilim daha bilgili biri gelse iyi olurBen un kurdu sipariş verdim anca kepek unu bulamadım sadece mısır unu yeter mi?
Peki Ankara Canlı Yem 'den aldım yanında yataklık gönderir mi?Çoğu un çeşidi kullanılıyo beyaz un bile kullanan var ama besin değeri düşük olduğu için tercih edilmiyo sadece mısır unu yeter diye düşünyorum ama emin değilim daha bilgili biri gelse iyi olur
Ekstra sipariş edersen gönderir. Onun dışında genellikle kurtlar çok az miktar bir yataklığın içinde geliyor sadece.Peki Ankara Canlı Yem 'den aldım yanında yataklık gönderir mi?
Birde ben iki tane tetromorium buldum birleşirlermiEkstra sipariş edersen gönderir. Onun dışında genellikle kurtlar çok az miktar bir yataklığın içinde geliyor sadece.
Benim bulduğum tetromoriumlar aynı tür ve 5 dk arayla buldumEğer fiziksel olarak birleşik tek bir organizmaya dönüşmelerini bekliyorsan böyle bir şeyin olmayacağının garantisini verebilirim.
Çok kraliçeli bir koloni oluşturup oluşturamayacağın da bazı faktörlere bağlı. Örneğin sahip olduğun karıncanın hangi Tetramorium spp. olduğuna bağlı olabilir. En azından bazı Tetramorium spp'in birden fazla kraliçeli kolonilerinin yapılabildiğini biliyorum; fakat cinsin bütün üylerinde bu durum mu geçerlidir, onu bu konuda daha bilgili birisinin cevaplaması güzel olacaktır. Elbette aldığın türlerin çoklu kraliçe oluşturabilecek aynı türe ait olmaları gerekiyor. Farklı türlerle olması sosyal-parazitik türler dışında pek mümkün değil, mümkünse bile oldukça risklidir. Fakat aynı türden olsalar bile yine de birbirlerini öldürebilirler. Kimi türler diğerlerine göre çok kraliçeli koloni oluşturmaya veya tahammül etmeye daha yatkın oluyor. Bir de eklemek isterim ki aynı koloniden çıkmış olan kraliçelerle çok kraliçeli bir koloni oluşturmak daha kolay.
Benim bulduğum tetromoriumlar aynı tür Caespitum ve 5 dk arayla buldumEğer fiziksel olarak birleşik tek bir organizmaya dönüşmelerini bekliyorsan böyle bir şeyin olmayacağının garantisini verebilirim.
Çok kraliçeli bir koloni oluşturup oluşturamayacağın da bazı faktörlere bağlı. Örneğin sahip olduğun karıncanın hangi Tetramorium spp. olduğuna bağlı olabilir. En azından bazı Tetramorium spp'in birden fazla kraliçeli kolonilerinin yapılabildiğini biliyorum; fakat cinsin bütün üylerinde bu durum mu geçerlidir, onu bu konuda daha bilgili birisinin cevaplaması güzel olacaktır. Elbette aldığın türlerin çoklu kraliçe oluşturabilecek aynı türe ait olmaları gerekiyor. Farklı türlerle olması sosyal-parazitik türler dışında pek mümkün değil, mümkünse bile oldukça risklidir. Fakat aynı türden olsalar bile yine de birbirlerini öldürebilirler. Kimi türler diğerlerine göre çok kraliçeli koloni oluşturmaya veya tahammül etmeye daha yatkın oluyor. Bir de eklemek isterim ki aynı koloniden çıkmış olan kraliçelerle çok kraliçeli bir koloni oluşturmak daha kolay.
Dilersen deneyebilirsin öyleyse.Benim bulduğum tetromoriumlar aynı tür ve 5 dk arayla buldum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Benim bulduğum tetromoriumlar aynı tür Caespitum ve 5 dk arayla buldum
Nasıl yani oluyor mu?Dilersen deneyebilirsin öyleyse.
Şükür biri kesin ve net bir şey söylediBoş ver.
Uzun mesajı görünce netlik bulamadınız sanırım okumaya üşenip. İki kelimelik "boş ver" mesajı ile mi netlik buldunuz konuya? 😃Şükür biri kesin ve net bir şey söyledi
Okudum ama anlamadimUzun mesajı görünce netlik bulamadınız sanırım okumaya üşenip. İki kelimelik "boş ver" mesajı ile mi netlik buldunuz konuya? 😃
O mesajdan sonra da "deneyebilirsin öyleyse" demiş. Her şey gayet net aslında ama sizin gözünüzden nasıl bir durum onu bilemem.Okudum ama anlamadım.
Hiçbir fikrim yok ama havalandırması iyi olmassa mısır unu küfleniyomüş yada böcekleniyomüş galibaPeki Ankara Canlı Yem 'den aldım yanında yataklık gönderir mi?