Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmak isterim.
Evet doğru hatırladınız, teşekkürlerforumdan bir arkadaşın diye biliyorum burayı ama daha hiç alışveriş yapmadım.
Şuan için kanal vs yok. Ama düşünüyorum sistemleri bende kullanıyorum çünkü. Hem sistemi hem de kolonileri göstermek istiyorum.Güzel sistemler. Kanalı varmı
Tasarlayayım senin için, ayıp ettin@mimases hocam bize bı şöyle 8'li veya 16'lı askı gibi tüp tutacağı yapsan.Raf gibi olacak şekilde.Ve kargoyu hangi şehirden yolluyorsun?
Valla çok iyi olur hocam.Tüpleri nereye koyacağımızı şaşırdık anasını satayımŞuan için kanal vs yok. Ama düşünüyorum sistemleri bende kullanıyorum çünkü. Hem sistemi hem de kolonileri göstermek istiyorum.
Tasarlayayım senin için, ayıp ettinKargoları Düzceden yolluyorum. Bu rafın direk STL ve STEP formatlarını paylaşırım. Elinde veya çevresinde yazıcı olanlar da yazdırır.
15 kreliçe var tüplerimde senden yüklü sipariş gecicem gibi 😅Şuan için kanal vs yok. Ama düşünüyorum sistemleri bende kullanıyorum çünkü. Hem sistemi hem de kolonileri göstermek istiyorum.
Tasarlayayım senin için, ayıp ettinKargoları Düzceden yolluyorum. Bu rafın direk STL ve STEP formatlarını paylaşırım. Elinde veya çevresinde yazıcı olanlar da yazdırır.
Hocam krelice satışı varmıMerhaba,
Aklınıza takılan bir şey olursa yardımcı olmak isterim.
Evet doğru hatırladınız, teşekkürler![]()
MalesefHocam krelice satışı varmı
Bana göre eklemeli SinizMalesef
İleride değerlendireceğim. Bana biraz hobinin doğasına ters geliyor ama çok kişi sorduğu için, farklı bir format ile eklemeyi düşünüyorum.