Yardımcı Olabilir misiniz?

Arax

Pupa
Üye
Kurtarıyor. Websitesine daha net fotoları koyarım (test tüpleri konulmuş şekilde), yine de aklına takılan bir şey olursa tabii ki seve seve yardımcı olurum.
Hocam camponotusun türü ne ve döllenmis mi ona göre alıcam

waynhen

Replete
Yardımsever
Üye
@mimases hocam senin ürünlerinle alakalı tanıtım yaptığın bi konu varsa onu buraya at ordan konuşalım bu tarz detayları veya diğer bişeyler almayı düşünen arkadaşlar direk DM açıp sorun sorularınızı sürekli bu konuyu üste çekmeyelim.

mimases

Larva
Üye
Web sitesinde tohumluk gördüm. Tam olarak nasıl çalışıyor? Tohumlar aradan düşmüyor mu?
Tohumlar aradan düşmüyor ancak tamamen durmuyorda. Ufak bir faturası var. Karıncalar çektikçe yukarıdan aşağıya doğru iniyor tohumlar.

Hocam camponotusun türü ne ve döllenmis mi ona göre alıcam
Özelden yazayım.
Hocam konudan bağımsız ama formikaryumlarınız çok güzel, nacizane yorumum odacıkları açıp kapama seçeneklerimiz olsa çok güzel olurdu. Düşünürseniz bu fikri çok sevinirim.
Çok fazla fikir tasarım var, bunlar eklediklerim. Hayırlısı diyeyim.

@mimases hocam senin ürünlerinle alakalı tanıtım yaptığın bi konu varsa onu buraya at ordan konuşalım bu tarz detayları veya diğer bişeyler almayı düşünen arkadaşlar direk DM açıp sorun sorularınızı sürekli bu konuyu üste çekmeyelim.
Sanırım direk açtığım bir konu yok. Bu da bu konuya verdiğim son cevap olsun. Geri kalan ürünlerle alakalı sorusu olan arkadaşlar DM den veya whatsapp dan bana ulaşabilirler.

Herkese hayırlı akşamlar dilerim.