18.04.2025 Güncelleme;
Daha geçen gün uçuşlar hakkında konu açıp umut düşürmeyin diye belirtiyordum sizlere çünkü bende farklı istediğim bir tür arayışındaydım hali hazırda baktığım bir kaç koloni varken farklı bir tür istiyordum. Ve sonunda hiç ummadığım bir yerden cevap geldi. Dedemden ! Bakın bu hobiyle uğraşırken herkesin başından trajikomik bir sürü olay geçer kimi ya tavuk ya hindi köpek diye belirtip dalga geçebilirler ki bana da çok dalga geçildi ama sonrasında gene dalga geçen dedem bana bu karıncayı buldu. Ben kendim Uşak/Banaz'da ikamet ediyorum bu gün ise ailem bir kaç iş için Denizli'ye gitmişlerdi ve dedem bana ekte bulunan ''wp görsel'' attı. Getireyim mi diye sordu baya uzun yoldan geldi ama sağ salim geldi. Hemen şekerli su takviyesi yapıp sakin moda aldım 😂 Umutsuz arkadaşlara sesleniyorum merak etmeyin bulacaksınız siz bulmasanız bile.
❓Bana kalırsa bu
Componotus yani o kısmında netim. Tabi sizlerin de fikirlerini merak ediyorum. Alt grubu olarak
componotus sanctus olduğunu düşünüyorum. Tabi işçiler de çıktığında daha net sonuçlar verecektir sizce hangi cinstir ?
Ayrıca componotus bakan arkadaşlar bakım olarak da fikirlerinize açığım. ☺️
.
Bulunma Konumu : Denizli / Merkez
Bulunma Tarihi | Saati | Havadurumu : 18.04.2024 / 09:50 / AÇIK
I. Kraliçe --> Componotus Sanctus
Messorlar kaldığımız yerden ağır ama istikrarlı adımlarla ilerliyorlar. İşçi sahibi olan kraliçelere protein takviyeleri yapmaya devam ediyorum, ara ara şekerli su takviyesi yapıyorum.