Uyku düzeniniz ne durumda?

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Uyku düzeniniz bozuldu mu? Benimki baya kötü. Sabah 7-8 en erken 6'da uyuyup 10-11 gibi kalkıyorum. Sizinki ne durumda merak ettim.

Son düzenleme:

CLYENSE

Media
Yardımsever
Üye
Gece saat 00.00–01.00 arasında uyuyor. Sabah 06.00–07.00 arasında uyanıp işe gidiyor. En geç 21.00 gibi işten dönüyor. Rutini bu şekilde.

baykedox

Larva
Üye
Uyku düzeniniz bozuldu mu? Benimki baya kötü. Sabah 7-8 en erken 6'da uyuyup 10-11 gibi kalkıyorum. Sizinki ne durumda merak ettim.
saat gece 3 te 4 uyuyorum 7 veya 8 kalkıyorum ve tekrar işe gidiyorum eve 19:30 veya 20:00 eve geliyorum duş yemek derken saat 22:00 oluyo ve saat 3 veya 4 kadar araştırma yada dizi izliyorum 2 sinide birden yapıyorum genellikle haftamın 6 günü böyle gidiyor

Dkdklse

Nanitik
Üye
Sabah 10 -11- 12 -1 -2 gibi kalkış yatana kadar o zaman aralığında birkaç saat kestirme daha ve 12 - 1 - 2 gibi kapanış. Uykuya düşkün bir insanım 😚. Okul zamanı uyuyamadığım için acısını çıkarıyorum.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Sabah 10 -11- 12 -1 -2 gibi kalkış yatana kadar o zaman aralığında birkaç saat kestirme daha ve 12 - 1 - 2 gibi kapanış. Uykuya düşkün bir insanım 😚. Okul zamanı uyuyamadığım için acısını çıkarıyorum.
Ben uykuyu seven bir insan değilim. Günüm boşa gitmiş gibi hissediyorum.

Uyumadığım zamanlar ne kadar verimli geçiyor yartışılır ama o başka bir konunun konusu.

Dkdklse

Nanitik
Üye
Evet öyle düşününce haklısın tabiki. Fakat gün içinde yapacağım,yapmak istediğim herşeyimi yapıyorum , gün içinde saatlerce oyalanabileceğim pek birşey yok.

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Ben de öyle hissediyorum ama açıkçası 7-8 saat altında uyursam uykusuzluk geleceği için yine aynı hissederim.
Ben yaklaşık 1,5 sene her gün 5 saat uyuyup bir termos kahve içerek geziyordum. O zamandan beri uyukusuzluk hiç sorun olmuyor benim için.

Evet öyle düşününce haklısın tabiki. Fakat gün içinde yapacağım,yapmak istediğim herşeyimi yapıyorum , gün içinde saatlerce oyalanabileceğim pek birşey yok.
Aslında akşam havanın serin ve temiz olduğu, evin sessiz olduğu ve mehremiyetinin çok daha yüksek olduğu bir zaman. Bu yüzden kendimi bildim bileli geceleri uyumak yerine uykusuzluğa katlanırım. Boyum kısa kalmaz umarım :p

Kiviant

Pupa
Üye
Genellikle gece 1-2 arası uyuyup sabah namazını saymazsak 10 gibi kalkıyorum benimde yazın uyku düzenim bozuluyor ve okul başladığında uyku düzenini düzeltmek zor oluyor maalesef.

Dkdklse

Nanitik
Üye
Ben yaklaşık 1,5 sene her gün 5 saat uyuyup bir termos kahve içerek geziyordum. O zamandan beri uyukusuzluk hiç sorun olmuyor benim için.

Aslında akşam havanın serin ve temiz olduğu, evin sessiz olduğu ve mehremiyetinin çok daha yüksek olduğu bir zaman. Bu yüzden kendimi bildim bileli geceleri uyumak yerine uykusuzluğa katlanırım. Boyum kısa kalmaz umarım :p
Bebe kardeşin olunca pek mahremiyet ve sessizlik olmuyor :D. Ev de bir etken uykuya.

Dkdklse

Nanitik
Üye
2 erkek kardeş... ödül felan istiyorum. Yitip gideceğim bu yolda.😶‍🌫️