Hobiye gayet yeniyim. Ve birini dün, birini bugün bulduğum 2 tane messor kraliçem var. Şu anlık test tüpü içindeler. Koloni biraz büyüdüğü zaman tüpten bir yaşam alanına geçmelerini istiyorum ve YouTube da izlediğim videodan esinlenerek şöyle bir şey yaptım. Şimdilik tek bağlantı var. İlk olarak aktarmayı oradan yapıp, ileride outworld'e bağlamak istiyorum.
Formikaryumu gazbetondan yaptım ama sanki içindeki hava kabarcıkları biraz fazla büyük ya da bana öyle geliyor.
Kulak pamuğu kutusundan yaptım bu arada. 12x10cm civarı bir şey.
Onun haricinde burada karıncalar rahat eder mi? Daha büyük bir şey mi yapmam gerekir?
Outworld olarak bir yoğurt kabı aldım ve içini alçı ile doldurup, üstüne silis kum döktüm.
Kafa karışıklığı önlemek için
1. Sorum, bu formikaryum yeterli midir? Derinliği, chamberlar nasıl? Büyütmem mi gerekir?
2. Sorum, outworld hakkında yorumlarınız nedir?
3. Sorum, 15-20 işçili bir koloniyi formikaryuma aldıktan sonra hemen outworld mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemek mi daha sağlıklı olur?
Formikaryumu gazbetondan yaptım ama sanki içindeki hava kabarcıkları biraz fazla büyük ya da bana öyle geliyor.
Kulak pamuğu kutusundan yaptım bu arada. 12x10cm civarı bir şey.
Onun haricinde burada karıncalar rahat eder mi? Daha büyük bir şey mi yapmam gerekir?
Outworld olarak bir yoğurt kabı aldım ve içini alçı ile doldurup, üstüne silis kum döktüm.
Kafa karışıklığı önlemek için
1. Sorum, bu formikaryum yeterli midir? Derinliği, chamberlar nasıl? Büyütmem mi gerekir?
2. Sorum, outworld hakkında yorumlarınız nedir?
3. Sorum, 15-20 işçili bir koloniyi formikaryuma aldıktan sonra hemen outworld mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemek mi daha sağlıklı olur?