undergroundantworld.com Güvenilir mi ?

DanqeR

Larva
Üye
Selamlar bu site güvenilirmidir ?
Sitede değişik güzel şeyler var güvenilir gibi geldi bana ama daha önceden birşey alanlar varmı diye sormak istedim.

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
bende güvenmiyorum canlılar konusunda, diğer ürünleri güzel fakat benim düşüncem asla kraliçe veya koloni almayın ordan.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Döllenmemiş kraliçe satılıyor, koloni patlatılıp kraliçe ve koloni satılıyor, kanatlı kraliçelerin kanadı koparılıp satılıyor. Sayfayı kötülemek adına söylemiyorum ama güvenilir değil canlı konusunda

DanqeR

Larva
Üye
Döllenmemiş kraliçe satılıyor, koloni patlatılıp kraliçe ve koloni satılıyor, kanatlı kraliçelerin kanadı koparılıp satılıyor. Sayfayı kötülemek adına söylemiyorum ama güvenilir değil canlı konusunda
Yanınada kendi kolonisinden işçi mi koyuyor ??
Çok kötü gerçekten

MADOFF

Yumurta
Üye
Bende yumurtalı kraliçe siparişi verdim koloni geldi
Formikaryumum alttan nemlendirmeli pamuk koydum ıslattım formikaryum tabanından su kaçırıyor suluk aldım su kaçırıyor malzemeleri de kalitesiz

undergroundantworld

Yumurta
Üye
Merhabalar bahsi geçen iddialar üzerine tarafımızca cevap verme hakkı doğmuş olup bir kaç maddede markamız adına açıklama yapmak isterim.
-Çiftleşmemiş kraliçe iddiası üzerine aldığımız kişilerle iletişime geçilip alışverişe süresiz son verilip bu durumdan madur olan müşterilerimize telafisi yapılmıştır.
yine aynı hususu yapan iş ortağımız ile ortaklığa son verilmiş ve yaklaşık 2 senedir ayrı devam edilmektedir.
-Ürünlerimizin montajları el emeği olduğu için en ufak problemle karşılaşan müşterilemiz tarafından dönüt yapıldığında seve seve ilgilenmekteyiz.
-Bir çok forumda olduğu gibi burda da markamızdan alışveriş yapılmadan marka adı ve haklarını kötüleme amaçlı şahsi yorum yapanlar hakkında geçmişte yaptığımız gibi hukuki süreci başlatmıştık. Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla
-Undergroundantworld destek ekibi
İnsanlar Şahıslar ve markalar gelip geçicidir. Tek kalıcı olan hobimizdir. Herkese iyi hobiler.

Egoants

Yumurta
Üye
Sitede değişik güzel şeyler var güvenilir gibi geldi bana ama daha önceden birşey alanlar varmı diye sormak istedim.
Selamlar. İsmim Deniz. Egzotikhobi içerik üreticisi, @Egoants instagram hesabı admini ve çeşitli bir çok hobi grubunun adminiyim. UAW sahibi Ahmet ile 2 yıldır tanışıyorum ve beraber bir çok iş yaptık. Kendisi güvenilir ve işini ehemmiyetle, adabıyla yapan biridir. Güvenebilirsiniz. İyi hobiler :)

gokhan47

Yumurta
Üye
Ben 4 kere alışveriş yaptım bazen çok yoğunşuktan dolayı geç geliyor ama sorun olmuyor benim için gayet güvenilir ve gönderilen ürünler sağlam ve kaliteli

gokhan47

Yumurta
Üye
Gayet güvenilir alışveriş yapabilirsiniz 4 kere alışveriş yaptım kırık ürünler gelebilir onunda telafisini yapıyor Adam gibi adam hocam herşeyi kaliteli ve güzel gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi burdan yapmanızı tavsiye ederim

Kutay

Nanitik
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Merhabalar bahsi geçen iddialar üzerine tarafımızca cevap verme hakkı doğmuş olup bir kaç maddede markamız adına açıklama yapmak isterim.
-Çiftleşmemiş kraliçe iddiası üzerine aldığımız kişilerle iletişime geçilip alışverişe süresiz son verilip bu durumdan madur olan müşterilerimize telafisi yapılmıştır.
yine aynı hususu yapan iş ortağımız ile ortaklığa son verilmiş ve yaklaşık 2 senedir ayrı devam edilmektedir.
-Ürünlerimizin montajları el emeği olduğu için en ufak problemle karşılaşan müşterilemiz tarafından dönüt yapıldığında seve seve ilgilenmekteyiz.
-Bir çok forumda olduğu gibi burda da markamızdan alışveriş yapılmadan marka adı ve haklarını kötüleme amaçlı şahsi yorum yapanlar hakkında geçmişte yaptığımız gibi hukuki süreci başlatmıştık. Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla
İnsanlar Şahıslar ve markalar gelip geçicidir. Tek kalıcı olan hobimizdir. Herkese iyi hobiler.
diğer ürünleriniz hakkında gerçekten çok memnunum fakat 2 kere başıma gelen ve birçok arkadaşımında başına gelen çiftleşmemiş kraliçe ve wc koloni gönderimi yüzünden canlı konusunda tavsiye etmiyordum zaten dediğiniz gibi telafisinide sağlamıştınız o yüzden bi problemim yok ama doğal olarak kraliçr veya koloni almak istediğimde biraz güven sorunu yaşıyordum bu açıklama içimi rahatlattı teşekkür ederim

Emir1938191

Yumurta
Üye
Saygılarımızla
Geçen hafta bir sipariş verdim bakalım nasıl gelecek apheanogaster kolonisi 60-80 işçili

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Yakın zamanda aldığım 60-80 işçili aphaenogaster kolonisi patlatışmıştı. 1 tane bile pupa yoktu, küçücük larvalar ve yumurtalar vardı sadece. Beslemeye devam ettikten sonra da tahmin ettiğim şey larvalardan yarısından prens çıktı. Bu kadar genç bir kolonin bu kadar fazla prens üremesi normal bir durum değil patlatıldığının başka bir kanıtı.

Sizi kötülemek istemeyip hem nereden aldığımı gizleyip hemde koloni patlatıldığını söylemek yerine forumdaki insanlara satıcısı larva ve yumurta eklediğini söylemiştim ama bu kadar kişi sorgulayınca ne yaşadığımı anlatmak istedim.

4C8AB02A-F3EA-488E-B748-6E1D6531C277.jpeg

Bir başka düşündüğüm olasılıksa size splendidaları satan kişi koloniyi patlatıp size para ile satmıştır fakat bu durumda sizin bunu kolaylıkla anlayabilmeniz gerekiyor.

Üstte döllenmemiş kraliçe satan kişi ile bağlarınızı koparttığınız belirtmişsiniz. Buna çok sevindim. Eğer spelendidaları aldıysanız size satan o satıcı ile bağlarınızı koparmanız iyi olur.

Ben canlı alımını bu dönemde önermiyorum. Önceden arkadaşım formikaryum alıp beğenmişti. Uawında dediği kadarıyla da yanlış bir ürün geldiğinde telafesini yapıyormuş ekipman konusunda problem çekeceğinizi düşünmüyorum.

Canlı yem ürün kısmında uzun süredir morio kurdunun ve lobster hamam böceğinin görselleri yanlış.

Son düzenleme:

melihsncn

Yumurta
Üye
Herkese selamlar. Uzun yıllardır hobiyle uğraşıyorum. Önceleri çok insandan alışveriş yaptım. Gerek canlı gerekse canlılar için ürünler. Uaw ile tanıştığımda başka kimseye ihtiyacım kalmadı. Zira ürünler hem el yapımı hem de kaliteli. 4 yıldan uzunca bir zamandır söz konusu siteden alışveriş yapmaktayım. Gerek ürünler olsun gerek canlılar olsun gerekse ürünlerin paketlemesi olsun kesinlikle çok memnunum. Ve dahi herhangi bir üründe sorun yahut canlıda bir problem mevcutsa muhakkak değişim, iade yapılıyor. Ürünlerin kargoya çıkma süresi beni hiçbir zaman üzmedi. Canlı ile birlikte canlı hakkında bilgilendirme içeren bir broşür geliyor. Dolayısıyla canlı ile ilgili başlangıç bilgilerine sahip oluyorsunuz. Sonrasında daha kompleks bir bilgi için iletişime geçildiğinde muhakkak bilgilendirme yapılıyor. 20den fazla kraliçe/koloni aldım siteden. Canlı oldukları için elbette sorun olacaktır ancak ben satıcıdan sebep bir sorunla karşılaşmadım. Döllenmemiş veya doğadan yuvası bozularak satışa sunulan bir koloni satışı ile hiç karşılaşmadım. Kaldı ki hobiye yeni başlayan arkadaşlara yuva bozularak koloni kurulamayacağını anlattığına defalarca şahit oldum. Deprem zamanı, depremden etkilenmiş olduğu halde satıcı bizleri asla ihmal etmedi. Özetle kesinlikle tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Her satışlarının arkasındalar, güvenilirler ve profesyoneller.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Herkese selamlar. Uzun yıllardır hobiyle uğraşıyorum. Önceleri çok insandan alışveriş yaptım. Gerek canlı gerekse canlılar için ürünler. Uaw ile tanıştığımda başka kimseye ihtiyacım kalmadı. Zira ürünler hem el yapımı hem de kaliteli. 4 yıldan uzunca bir zamandır söz konusu siteden alışveriş yapmaktayım. Gerek ürünler olsun gerek canlılar olsun gerekse ürünlerin paketlemesi olsun kesinlikle çok memnunum. Ve dahi herhangi bir üründe sorun yahut canlıda bir problem mevcutsa muhakkak değişim, iade yapılıyor. Ürünlerin kargoya çıkma süresi beni hiçbir zaman üzmedi. Canlı ile birlikte canlı hakkında bilgilendirme içeren bir broşür geliyor. Dolayısıyla canlı ile ilgili başlangıç bilgilerine sahip oluyorsunuz. Sonrasında daha kompleks bir bilgi için iletişime geçildiğinde muhakkak bilgilendirme yapılıyor. 20den fazla kraliçe/koloni aldım siteden. Canlı oldukları için elbette sorun olacaktır ancak ben satıcıdan sebep bir sorunla karşılaşmadım. Döllenmemiş veya doğadan yuvası bozularak satışa sunulan bir koloni satışı ile hiç karşılaşmadım. Kaldı ki hobiye yeni başlayan arkadaşlara yuva bozularak koloni kurulamayacağını anlattığına defalarca şahit oldum. Deprem zamanı, depremden etkilenmiş olduğu halde satıcı bizleri asla ihmal etmedi. Özetle kesinlikle tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Her satışlarının arkasındalar, güvenilirler ve profesyoneller.
30 dakika önce foruma kayıt olmuşsunuz ilk olarak ta bu konuya cevap yazmışsınız. Çok birşey demek istemiyorum. Yaptığınız yorumun hiçbir değeri olmadığını belirtmek istedim.