Herkese selamlar. Uzun yıllardır hobiyle uğraşıyorum. Önceleri çok insandan alışveriş yaptım. Gerek canlı gerekse canlılar için ürünler. Uaw ile tanıştığımda başka kimseye ihtiyacım kalmadı. Zira ürünler hem el yapımı hem de kaliteli. 4 yıldan uzunca bir zamandır söz konusu siteden alışveriş yapmaktayım. Gerek ürünler olsun gerek canlılar olsun gerekse ürünlerin paketlemesi olsun kesinlikle çok memnunum. Ve dahi herhangi bir üründe sorun yahut canlıda bir problem mevcutsa muhakkak değişim, iade yapılıyor. Ürünlerin kargoya çıkma süresi beni hiçbir zaman üzmedi. Canlı ile birlikte canlı hakkında bilgilendirme içeren bir broşür geliyor. Dolayısıyla canlı ile ilgili başlangıç bilgilerine sahip oluyorsunuz. Sonrasında daha kompleks bir bilgi için iletişime geçildiğinde muhakkak bilgilendirme yapılıyor. 20den fazla kraliçe/koloni aldım siteden. Canlı oldukları için elbette sorun olacaktır ancak ben satıcıdan sebep bir sorunla karşılaşmadım. Döllenmemiş veya doğadan yuvası bozularak satışa sunulan bir koloni satışı ile hiç karşılaşmadım. Kaldı ki hobiye yeni başlayan arkadaşlara yuva bozularak koloni kurulamayacağını anlattığına defalarca şahit oldum. Deprem zamanı, depremden etkilenmiş olduğu halde satıcı bizleri asla ihmal etmedi. Özetle kesinlikle tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Her satışlarının arkasındalar, güvenilirler ve profesyoneller.