Beyazlamaya başlayanlar 1 gün sonra pupa olur ve siyahlasip hareketsizlerse geçmiş olsun ama normal renginde ve haraketsizlerse bisi olmazUn kurtlarım çok hareketsiz ve bazıları beyazlasmaya başladılar belki pupa evresine geçiyor olabilirler ama diğerlerinde aynı.
Bilgi için teşekkürler inşallah siyahlasmaya baslamazlar.Beyazlamaya başlayanlar 1 gün sonra pupa olur ve siyahlasip hareketsizlerse geçmiş olsun ama normal renginde ve haraketsizlerse bisi olmaz
Amin böyle hafif siyahlasmaya başlarlar kabuk da atabilirler tamamen siyah olurlarsa direk atBilgi için teşekkürler inşallah siyahlasmaya baslamazlar.
Tamamdır gelişme olursa yazarım yine.Amin böyle hafif siyahlasmaya başlarlar kabuk da atabilirler tamamen siyah olurlarsa direk at
beyaz olanlar yenı kabuk atmıs olanlar pupayla alakası yokBeyazlamaya başlayanlar 1 gün sonra pupa olur ve siyahlasip hareketsizlerse geçmiş olsun ama normal renginde ve haraketsizlerse bisi olmaz
Bende genelde öyle oluyorlarbeyaz olanlar yenı kabuk atmıs olanlar pupayla alakası yok
2 tane pupa oluştu bunları ayrı bir kaba ince bir yataklık serip içine koydum.Beyaz dediğiniz unkurtları yeni kabuk atmıştır
Etkiye tepki verdiği sürece siyah olmasında bir problem yok öldüğü zaman atarsınız
Haraketsiz olmalarının bir çok nedeni olabilir başlıca olanları :
Pupa olmak için yer arayışı
Aşırı beslenme
Kabuk atma
Ortamın soğuk olması olabilir
Pupaları gözle ayırabilirsiniz zaten uzaylı gibi gözüküyorlar bu arada pupaları ayırırken dikkat edin en savunmasız ve en narin olduğu dönemdir
İyi yaptın bu arada böcek olmalarını istemiyorsan pupada yer karınca vs2 tane pupa oluştu bunları ayrı bir kaba ince bir yataklık serip içine koydum.
Böcek olmasını istiyorum daha işçim çıkmadı zaten.İyi yaptın bu arada böcek olmalarını istemiyorsan pupada yer karınca vs
Kanka bu arada benim böceklerin üzerinden net 2 hafta geçti hagka morio oluşumu yok sebeb nedir yatakliklari iyi kapları iyi sıcaklık 28 derece patatesleri var neden hagka çıkmadıİyi yaptın bu arada böcek olmalarını istemiyorsan pupada yer karınca vs
Hayır yokPupalara patates vermeme gerek varmı?
Tamam sağol.Hayır yok