Un Kurdu.

İbrahim

Yumurta
Üye
Un kurtlarım çok hareketsiz ve bazıları beyazlasmaya başladılar belki pupa evresine geçiyor olabilirler ama diğerlerinde aynı.

karıncabuldum

Media
Üye
Un kurtlarım çok hareketsiz ve bazıları beyazlasmaya başladılar belki pupa evresine geçiyor olabilirler ama diğerlerinde aynı.
Beyazlamaya başlayanlar 1 gün sonra pupa olur ve siyahlasip hareketsizlerse geçmiş olsun ama normal renginde ve haraketsizlerse bisi olmaz

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Beyaz dediğiniz unkurtları yeni kabuk atmıştır

Etkiye tepki verdiği sürece siyah olmasında bir problem yok öldüğü zaman atarsınız

Haraketsiz olmalarının bir çok nedeni olabilir başlıca olanları :

Pupa olmak için yer arayışı
Aşırı beslenme
Kabuk atma
Ortamın soğuk olması olabilir

Pupaları gözle ayırabilirsiniz zaten uzaylı gibi gözüküyorlar bu arada pupaları ayırırken dikkat edin en savunmasız ve en narin olduğu dönemdir

İbrahim

Yumurta
Üye
Beyaz dediğiniz unkurtları yeni kabuk atmıştır

Etkiye tepki verdiği sürece siyah olmasında bir problem yok öldüğü zaman atarsınız

Haraketsiz olmalarının bir çok nedeni olabilir başlıca olanları :

Pupa olmak için yer arayışı
Aşırı beslenme
Kabuk atma
Ortamın soğuk olması olabilir

Pupaları gözle ayırabilirsiniz zaten uzaylı gibi gözüküyorlar bu arada pupaları ayırırken dikkat edin en savunmasız ve en narin olduğu dönemdir
2 tane pupa oluştu bunları ayrı bir kaba ince bir yataklık serip içine koydum.

karıncabuldum

Media
Üye
İyi yaptın bu arada böcek olmalarını istemiyorsan pupada yer karınca vs
Kanka bu arada benim böceklerin üzerinden net 2 hafta geçti hagka morio oluşumu yok sebeb nedir yatakliklari iyi kapları iyi sıcaklık 28 derece patatesleri var neden hagka çıkmadı

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Gayet normaldir problem etmyin moriolar diğerlerne göre daha yavaş ürerler ve bununda belli bir zamanı yok çok değişkendir