TÜRKİYE DOĞA MÜCADELESİ 2026

araneae_macro

Majör
Tespit Uzmanı
Üye
Canlının tanımlamasını kolaylaştırmak için bir kapta daha net çıktığı bir fotoğrafı yüklememiz bir sorun olur mu ? Kurallarda canlının doğal ortamında fotoğraflanması belirtilmiş ama yengeç örümcekleri gibi küçük türlerin net fotoğrafını telefondan almak bir hayli zor .
Hayır sorun olmaz doğal alandan kastımız canlı kısıtlanmış olmamalı.Yani evde beslediğiniz bir örümceği atmamalısınız.Doğadan aldığınız canlıyı fotoğraflayıp sonra salabilirisiniz sorun olmaz.Sadece konuma canlıyı aldığınız yeri girin.

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hayırlı olsun proje. Yarın ilk gözlem turuma çıkacağım, bakalım neler denk gelecek. Tabii bu aralar sadece mantar gözlemliyorum, mantar paylaşımları yaparım bolca proje döneminde.

BlueDaisy

Yumurta
Üye
Hayırlı olsun proje. Yarın ilk gözlem turuma çıkacağım, bakalım neler denk gelecek. Tabii bu aralar sadece mantar gözlemliyorum, mantar paylaşımları yaparım bolca proje döneminde.
Bence mantar fotoğraflaman çok iyi olur bahar ve yazda bulabileceğimizi pek sanmiyorum.Ayrıca bende yarın ilk gözlem turumu yapacağım umarım güzel gözlemler yaparım.