Türk semenderi

kiyoshi

Yumurta
Üye
Mümkünatı varsa bu arkadaşdan beslemek istiyorum ama nasıl bulabileceğim konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    49.6 KB · Görüntüleme: 59
Moderatör tarafında düzenlendi:

hpexti

Minör
Üye
Mümkünatı varsa bu arkadaşdan beslemek istiyorum ama nasıl bulabileceğim konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Türk semenderi, nesli tükenmekte olan bir türdür. Asla satın almayınız! Zaten bunu satan da bu canlıyı doğadan almış oluyor.Wc karıncalar harici yapılmaması gereken birşeydir.

Karınca309

Larva
Üye
Asla besleme git gecko al axolotl al ama bu nesli tükenme riski taşımakta

kiyoshi

Yumurta
Üye
Peki axolotl yerine semender olarak alabileceğim alternatif bir tür bulunuyormu

hpexti

Minör
Üye
Bize söylemeyin yetkililere söyleyin ,tarım ve orman bakanlığına.

badicipanda

Yumurta
Üye
Merhabalar herkese bir sorum var zamanında crested geckolarda tehlike altında bir türdü ve hobiciler sayesinde geri canlandırıldı yine benzer bir şeyi semender için yapamaz mıyız?

hpexti

Minör
Üye
Bu ülkede pek mümkün değil, çünkü bizim insanımız bir şeyin para ettiğini görünce onun sonuna getiriyorlar, bu seferde deneyimsiz kişiler bu canlıları üretip satıcağız diye bu canlıları deneyimsizliğinden öldürüyorlar, geckolarda yurtdışında deneyimli kişiler tarafından üretilip canlandırıldı, deneyimsiz insanlar onların kültürleri gereğimidir bilmem, bu canlı nesli tükenme altında biz bu canlıyı doğasından koparmıyalım yetkili kişiler bu probelemi çözsün diyorlar, ama bizde köydeki Mehmet amca gölündeki canlının para ettiğini öğreniyor ve bunu satmaya kalkışıyor. Yanlış bilmiyorsam zaten türk semenderide tarım ve orman bakanlığı tarıfından gözetim altında, onun bulunduğu suları denetliyor

badicipanda

Yumurta
Üye
Bu ülkede pek mümkün değil, çünkü bizim insanımız bir şeyin para ettiğini görünce onun sonuna getiriyorlar, bu seferde deneyimsiz kişiler bu canlıları üretip satıcağız diye bu canlıları deneyimsizliğinden öldürüyorlar, geckolarda yurtdışında deneyimli kişiler tarafından üretilip canlandırıldı, deneyimsiz insanlar onların kültürleri gereğimidir bilmem, bu canlı nesli tükenme altında biz bu canlıyı doğasından koparmıyalım yetkili kişiler bu probelemi çözsün diyorlar, ama bizde köydeki Mehmet amca gölündeki canlının para ettiğini öğreniyor ve bunu satmaya kalkışıyor. Yanlış bilmiyorsam zaten türk semenderide tarım ve orman bakanlığı tarıfından gözetim altında, onun bulunduğu suları denetliyor
Çok doğru söylüyorsun ama bence yavaş yavaşta olsa düzelebiliriz ben buna güveniyorum.