Türk semenderi, nesli tükenmekte olan bir türdür. Asla satın almayınız! Zaten bunu satan da bu canlıyı doğadan almış oluyor.Wc karıncalar harici yapılmaması gereken birşeydir.Mümkünatı varsa bu arkadaşdan beslemek istiyorum ama nasıl bulabileceğim konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Nesli tehlike altında, bulduğumuz gibi yetkililere bildirin.Mümkünatı varsa bu arkadaşdan beslemek istiyorum ama nasıl bulabileceğim konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Geçen satan birini söyledim forumda ama konumu sildiler.Nesli tehlike altında, bulduğumuz gibi yetkililere bildirin.
Çok doğru söylüyorsun ama bence yavaş yavaşta olsa düzelebiliriz ben buna güveniyorum.Bu ülkede pek mümkün değil, çünkü bizim insanımız bir şeyin para ettiğini görünce onun sonuna getiriyorlar, bu seferde deneyimsiz kişiler bu canlıları üretip satıcağız diye bu canlıları deneyimsizliğinden öldürüyorlar, geckolarda yurtdışında deneyimli kişiler tarafından üretilip canlandırıldı, deneyimsiz insanlar onların kültürleri gereğimidir bilmem, bu canlı nesli tükenme altında biz bu canlıyı doğasından koparmıyalım yetkili kişiler bu probelemi çözsün diyorlar, ama bizde köydeki Mehmet amca gölündeki canlının para ettiğini öğreniyor ve bunu satmaya kalkışıyor. Yanlış bilmiyorsam zaten türk semenderide tarım ve orman bakanlığı tarıfından gözetim altında, onun bulunduğu suları denetliyor