Uygun bütçeyle makro lens olan kameralardan alabilirsiniz daha uyguna gelir. Fakat maalesef kamera hakkında pek bilgim yok. Daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olursa daha doğru olur diye düşünüyorum. İyi hobiler...Teşekkürler. Peki evde daha düşük bir bütçeyle nasıl tür tespitune elverişli fotoğraflar çekilebilir?

Teşekkürler <3. Merak ettiğimden soruyorum hanci cinslerin türünü tespit ettiniz.Bu lensi kullanıyorum tür tespiti için yeterli oluyor. E4 önermişti bana da.![]()
Genel Markalar 200x Hd Led Işıklı Taşınabilir Cep Telefonu Mikroskobu Cpl Lens (siyah) - Fiyatı, Yorumları
200x Hd Led Işıklı Taşınabilir Cep Telefonu Mikroskobu Cpl Lens (siyah) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Ekli dosyayı görüntüle 76976
Camponotus yaptım şuana kadar. Messor gibi tür tespiti çok zor cinsler hariç çoğu cinsi tespit edebilir diye düşünüyorum. Daha fazla bilgi için E4’e sorabilirsiniz, o çoğu cinsin tespitini yaptı.Teşekkürler <3. Merak ettiğimden soruyorum hanci cinslerin türünü tespit ettiniz.
Tamamdır sağ olun.Camponotus yaptım şuana kadar. Messor gibi tür tespiti çok zor cinsler hariç çoğu cinsi tespit edebilir diye düşünüyorum. Daha fazla bilgi için E4’e sorabilirsiniz, o çoğu cinsin tespitini yaptı.
Telefonun ne bu arada? Lens çok hoşuma gitti.Bu lensi kullanıyorum tür tespiti için yeterli oluyor. E4 önermişti bana da.![]()
Genel Markalar 200x Hd Led Işıklı Taşınabilir Cep Telefonu Mikroskobu Cpl Lens (siyah) - Fiyatı, Yorumları
200x Hd Led Işıklı Taşınabilir Cep Telefonu Mikroskobu Cpl Lens (siyah) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Ekli dosyayı görüntüle 76976