Kraliçe geçdiyse yakın zamanda onlarda geçer. Farklı olarak outworldün içine kapağını açıp koyarsanız gene geçerler.Merhabalar, kolonimi yeni bir formikaryuma transfer ettim. Fakat eski formikaryumlarında hala çok sayıda işçi kaldı ve diğer formikaryuma geçmiyorlar. İşçileri kaçırmadan diğer yeni formikaryuma geçmelerini nasıl sağlarım?
Hocam eski feramon izleri hala formikaryumun içinde olduğu için ve koloni büyük olduğu için maalesef kraliçenin geçmesi yetmiyor ve de outworldum formikaryumu içine koyabileceğim kadar büyük değil başka bir fikriniz var mı?Kraliçe geçdiyse yakın zamanda onlarda geçer. Farklı olarak outworldün içine kapağını açıp koyarsanız gene geçerler.
Mümkünse manuel edebilirsiniz.Hocam eski feramon izleri hala formikaryumun içinde olduğu için ve koloni büyük olduğu için maalesef kraliçenin geçmesi yetmiyor ve de outworldum formikaryumu içine koyabileceğim kadar büyük değil başka bir fikriniz var mı?
Yumurta yoksa yeni formikaryumun takılı olan outworld'e dökebilirsiniz eski formikaryumdaki işçileri.Merhabalar, kolonimi yeni bir formikaryuma transfer ettim. Fakat eski formikaryumlarında hala çok sayıda işçi kaldı ve diğer formikaryuma geçmiyorlar. İşçileri kaçırmadan diğer yeni formikaryuma geçmelerini nasıl sağlarım?