Transfer sonrası kalan karıncalar

Hasancık

Majör
Üye
Merhabalar, kolonimi yeni bir formikaryuma transfer ettim. Fakat eski formikaryumlarında hala çok sayıda işçi kaldı ve diğer formikaryuma geçmiyorlar. İşçileri kaçırmadan diğer yeni formikaryuma geçmelerini nasıl sağlarım?

Ekli dosyalar

• IMG_1252.jpeg
    IMG_1252.jpeg
    46.2 KB · Görüntüleme: 21

HAYGAME

Pupa
Üye
Merhabalar, kolonimi yeni bir formikaryuma transfer ettim. Fakat eski formikaryumlarında hala çok sayıda işçi kaldı ve diğer formikaryuma geçmiyorlar. İşçileri kaçırmadan diğer yeni formikaryuma geçmelerini nasıl sağlarım?
Kraliçe geçdiyse yakın zamanda onlarda geçer. Farklı olarak outworldün içine kapağını açıp koyarsanız gene geçerler.

Hasancık

Majör
Üye
Kraliçe geçdiyse yakın zamanda onlarda geçer. Farklı olarak outworldün içine kapağını açıp koyarsanız gene geçerler.
Hocam eski feramon izleri hala formikaryumun içinde olduğu için ve koloni büyük olduğu için maalesef kraliçenin geçmesi yetmiyor ve de outworldum formikaryumu içine koyabileceğim kadar büyük değil başka bir fikriniz var mı?

Kuzeykurum22

Media
Üye
Yumurta yoksa yeni formikaryumun takılı olan outworld'e dökebilirsiniz eski formikaryumdaki işçileri.

Hasancık

Majör
Üye
büyük zorluklarla manuel transferi başardım eski formikaryumun kapağını açar açmaz her yer işçi oldu kollarıma tırmandılar ve ısırdılar resmen işkence gibiydi fakat şu an halloldu neyse ki