Transfer nasıl yapılır?

shadowants

Yumurta
Üye
Kraliçe karıncamın suyu bitti, nasıl transfer edeceğim. Daha karıncaları yumurtadan çıkmadı, larvaları var ve tek yaşıyor.

Emirdemir43

Yasaklı Üye
Üye
Şuan ki test tüpüne ışık tut geçireceğin test tüpüyle birleştir geçireceğin test tüpünü karanlık yap 1 gün bekle geçmezse manuel geçir.

shadowants

Yumurta
Üye
Şuan ki test tüpüne ışık tut geçireceğin test tüpüyle birleştir geçireceğin test tüpünü karanlık yap 1 gün bekle geçmezse manuel geçir.
Manuel nasıl geçirilir acaba korkuyorum biraz sanki çok rahatsız ettim bunu ölmesini istemiyorum

SasuKe1

Phragmotic
Üye
Manuel nasıl geçirilir acaba korkuyorum biraz sanki çok rahatsız ettim bunu ölmesini istemiyorum
Manuel denemeden önce biraz daha beklemeni öneririm daha 22 saat olmuş, transfer günlerce sürebilir. Geçireceğin tüpü tamamen karanlık yapıp bekle.

emrekcl

Larva
Üye
Kraliçe karıncamın suyu bitti, nasıl transfer edeceğim. Daha karıncaları yumurtadan çıkmadı, larvaları var ve tek yaşıyor.
Tüpteki pamuğun ıslaklığı tamamen bitti değil mi? Eğer bitmediyse işçisiz bir kraliçenin tüpüne ışık tutulması sadece onu strese sokar ve muhtemelen kendi başına transfer olmaz.