Kraliçe karıncamın suyu bitti, nasıl transfer edeceğim. Daha karıncaları yumurtadan çıkmadı, larvaları var ve tek yaşıyor.
TeşekkürlerŞuan ki test tüpüne ışık tut geçireceğin test tüpüyle birleştir geçireceğin test tüpünü karanlık yap 1 gün bekle geçmezse manuel geçir.
Manuel nasıl geçirilir acaba korkuyorum biraz sanki çok rahatsız ettim bunu ölmesini istemiyorumŞuan ki test tüpüne ışık tut geçireceğin test tüpüyle birleştir geçireceğin test tüpünü karanlık yap 1 gün bekle geçmezse manuel geçir.
Manuel denemeden önce biraz daha beklemeni öneririm daha 22 saat olmuş, transfer günlerce sürebilir. Geçireceğin tüpü tamamen karanlık yapıp bekle.Manuel nasıl geçirilir acaba korkuyorum biraz sanki çok rahatsız ettim bunu ölmesini istemiyorum
Teşekkürler tekrar ama kraliçe tek başına transfer yapabilirmikiManuel denemeden önce biraz daha beklemeni öneririm daha 22 saat olmuş, transfer günlerce sürebilir. Geçireceğin tüpü tamamen karanlık yapıp bekle.
Yapabilir, normalde de yumurta-larvalarını nem dengesini sağlamak için taşıyor zaten.Teşekkürler tekrar ama kraliçe tek başına transfer yapabilirmiki
Çok sağolunYapabilir, normalde de yumurta-larvalarını nem dengesini sağlamak için taşıyor zaten.
Tüpteki pamuğun ıslaklığı tamamen bitti değil mi? Eğer bitmediyse işçisiz bir kraliçenin tüpüne ışık tutulması sadece onu strese sokar ve muhtemelen kendi başına transfer olmaz.Kraliçe karıncamın suyu bitti, nasıl transfer edeceğim. Daha karıncaları yumurtadan çıkmadı, larvaları var ve tek yaşıyor.