4–5 günde bir yemlemek daha mantıklı olacaktır. Takibi kolaylaştırmak ve unutmamak adına telefonunuzun not uygulamasına “hangi canlı, hangi gün, hangi yemi yedi” şeklinde kısa notlar alabilirsiniz. Bu yöntem özellikle birden fazla canlı besliyorsanız oldukça işe yarıyor.kaç günde bir yemlemek gerekir sizce birde bence ben net 1 tane daha pipet koymalıyım benimki de gayet ağ ördü aslında daha 1 gün öncesine kadar örüyordu fakat nereye ördüğünü anlamadım ayrı olarak canlı yem üretimi konusunda bilginiz var mıdır birde canlıları abdomen doluluğuna göre beslemek daha mı uygun olur her canlının sindirimi farklı olabilir mi harpactira pulchipes var bende 4 tane sling onları beslediğim en son zamanı hatırlamıyorum abdomenlerine bakarak beslesem nasıl olur yani demek istediğim canlıdan canlıya göre değişir mi bu sindirim süresi belirli bir gün belirleyip hep 4-5 günde bir yem atmak daha mı güvenli olcaktır?
Canlı yem üretimi konusunda maalesef çok fazla bilgim yok; ben genellikle yemleri hazır olarak temin ediyorum. Ancak size en önemli tavsiyem, canlılarınızı tek tip yemle beslememeniz olur. Farklı yem çeşitleriyle dönüşümlü beslemek hem daha dengeli bir beslenme sağlar hem de uzun vadede daha faydalı olabilir.