Tetramorium'larda 30-50 işçiye ulaştıklarında küçük bir outworld'e, Formica'larda ise ilk nesil çıkınca küçük bir outworld'e geçirebilirsiniz.Tetramorium ve Formica türlerini kaç işçiye ulaştığında outworld'e (çıkış alanına) geçirmeliyim?
Ben, iki Formica kolonime de ilk işçiler çıktıktan sonra 5x5 cm'lik bir outworld bağladım. Nanitik olmalarına rağmen outworld'de geziniyorlardı; gerçekten çok aktifler. Beslemesi de rahat oluyor, kesinlikle takabilirsiniz.Formicada 7 işçim var ilk nesil elimde 10x10 bi ow vad ona geçirimmi
Hocam, 10x10 7 işçili bir koloniye büyük gelir 5x5 veya 5x3 ideal.Formicada 7 işçim var ilk nesil elimde 10x10 bi ow vad ona geçirimmi
30 ila 50 işçide 10x10 boyutunda outworld'e geçirebilirsiniz.Kaç işçide 10x10 okeu
Hocam bilmiyordum teşekkürler herkes başka birşey diyorİşçi artması ile durumun alakası yok. İstediğiniz boyutta outworld kullanın. Dediğiniz durum formicarium için geçerli. 10x10 outworld uygun olur.
Dediğin doğrumuİşçi artması ile durumun alakası yok. İstediğiniz boyutta outworld kullanın. Dediğiniz durum formicarium için geçerli. 10x10 outworld uygun olur.
formicalara outworldu ekleyebilirsiniz sorun olmaz. protein ve şekerli suyu girişinin daha yakınına koyarsınız nolucak.Dediğin doğrumu