hocam nem 13, yağmurdan sonra bakacam nem çok azHava çok sıcak, bulma ihtimaliniz var, ama zor bir ihtimal, aramaya devam hocam.
hocam emin misiniz parazit vs olmazmı akşamlarıHocam gece 04.00 gibi parklara ışıkların altlarına bak. Her yer tetramorium. 2 haftada 50 tane görmüşümdür. Rüzgarsız bir gün belirleyip dediğim saatte 3 4 parkı aramaya çıksan bulmama ihtimalin yok. Tetramoriumların uçuşlarına hep gece denk geldim.
tamamdır hocam yarın sabaha alarm kurdum evin etrafında gezincem yakınımda park yokParazit tür mü diyorsun anlamadım . Akşamları kraliçe bulmak çok daha kolay. Tek sıkıntı köpekler. İlla gündüzleri uçuş yapan türlerde vardır ama gece çok daha fazla uçuş yapıyorlar. Işıkların altında illa denk gelirsin bu zamanlarda.
sağ olun hocam inşallah 1 tane olsun bulurumRast gelsin. Köpeklere dikkat et yeter. 😀
Bu sabah saat 6 da çık lamba altlarına bak yüzlerce bulursunArkadaşlar Honaz, Denizli'de yaşıyorum. Hava 38 derece, tetramorium istiyorum. Arasam bulur muyum, nerelere bakmalıyım?
4-6 arası arayacağımBu sabah saat 6 da çık lamba altlarına bak yüzlerce bulursun
hocam nem 13 sabah denizlide akşam aramak en iyisiAslında gece daha fazla uçuş olmaz, uçuş; sıcaklık nem rüzgar gibi durumlara göre fazla yada az olur. Gece yuva bulamayan kraliçeler, yeni çiftleşmiş kraliçeler, ışığa gelir.