Sivas'ta tarantula varmıdır türü bulunur mu
TR'de sadece akdeniz bölgesinde tarantula varSivas'ta tarantula varmıdır türü bulunur mu
Teşekkür ederimTR'de sadece akdeniz bölgesinde tarantula var
Türden türe değişir bu oran bazıları çok nemli sever bazıları az bazıları sıcak sever bazıları soğuk tamamen hayvanının cinsine bağlı.Teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Peki tarantulalar nasil ortamlar sever yaşamak için
Peki gerçekten Uygun fiyata bulabileceğim tarantula varmiTürden türe değişir bu oran bazıları çok nemli sever bazıları az bazıları sıcak sever bazıları soğuk tamamen hayvanının cinsine bağlı.
Lasiodora parayhbana,grammostola pulchpres,grammostola rosea gibi türlere bakabilirsin hem bakımları kolay hemde fiyatları makul diyebiliriz.Ancak bu havalarda kargo almamaya dikkat edin canlı yüksek ihtimalle ya ölü yada dehidrasyona uğrayarak gelebilir sonu pek iyi olmaz.İlkbaharı beklersen hem tür çeşitliliği artacaktır hemde fiyatlarda azalma olacaktır.Peki gerçekten Uygun fiyata bulabileceğim tarantula varmi
Teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz içinTürden türe değişir bu oran bazıları çok nemli sever bazıları az bazıları sıcak sever bazıları soğuk tamamen hayvanının cinsine bağlı.
Sürüngen pazarında tarantula kısmında çok ucuza slingler bulabilirsin 35tl ye geçen gün lp yerli üretim sling bulmuştum ama satıcı ne kadar güvenilir bilmemPeki gerçekten Uygun fiyata bulabileceğim tarantula varmi
Bi farkı oluyor mu ithal veya üretim Olmasının?Arkadaşlar bir pazardan canlı almayı düşünüyorsanız canlıyı kimin ürettiğini eğer ithalse nereden geldiği konusunda detaylı sorgulama yapın canlıyı kendi ürettiğini ya da arkadaşının ürettiğini söyleyenlerden anne canlının fotoğrafını isteyebilirsiniz ithal gelenlerde yılın belli zamanları geliyor keseden çıkması ülkeye gelmesi satıcıda ki kaldığı süre zaten canlının cidden ithal mi olduğunu gösterir bu yazdıklarım deneyimdir 2 kez şahit oldum WC canlı satışına
Hayır olmuyor tabi ki demek istediğim WC canlıları ithal diye satanlar da oluyorBi farkı oluyor mu ithal veya üretim Olmasının?
WC nedirHayır olmuyor tabi ki demek istediğim WC canlıları ithal diye satanlar da oluyor
Doğadan alınmış, kendi vahşi yaşamından koparılmış canlıWC nedir
Anladım knk saolasınDoğadan alınmış, kendi vahşi yaşamından koparılmış canlı