Bu ekonomide monster laptoplar en uygunuBilgisayar almayı düşünüyorum 27bin 28bin arasi bütçem var masa üstü istiyorum hazır sistem daha mantıklı geldi hangi siteden hangi hazır sistemleri önerirsiniz moitor klavye fare de dahil bu bütçeye tavsiyelerinize açığım
pek bir bilgim yok ama monsterlar çok ısınmıyor mu?Bu ekonomide monster laptoplar en uygunu
Ekli dosyayı görüntüle 30953
Bu içeriğe sahip bir bilgisayarı masa üstü toplamaya kalkarsan fiyatı 70 bine kadar çıkar.
Isınmıyor.Turbo fanı açınca aşırı güç harcayan oyunlarda bile 70 dereceden yukarı çıkmıyor.Eğer ısınma sorunu yaşarsanız laltop soğutucusu kullanabilirsiniz.Kulaklık takınca fan sesi hiç duyulmuyor.pek bir bilgim yok ama monsterlar çok ısınmıyor mu?
Hangi markayı kullanıyorsunuz her marka aynı olmuyor.Kulaklık takınca duyulmuyor zatenLaptop kullanıcısı olarak, güç gerektiren bir iş içinse kesinlikle laptop onermiyorum. Fan sesinin tüm huzuru kaçırdığını düşünüyorum. Yıne de kişinin tercihine kalmış.
Bu ekonomide monster laptoplar en uygunu
Ekli dosyayı görüntüle 30953
Bu içeriğe sahip bir bilgisayarı masa üstü toplamaya kalkarsan fiyatı 70 bine kadar çıkar.
Monster laptoplarını kendi topluyor diye biliyorum bu yüzden ucuz.4 senedir aynı monster laptop kullanıyorum 1 kere anakart yandı garantiye verdim 1 günde ücretsiz değiştiler başka hiç bir sorun yaşamadım.Memnun kalmazsanız 15 gün içinde ifade edebilirsiniz ve 3 sene garantisi var.Bu tarz sisitemler de ekran kartı fiyatı zaten 30bin civarında nasıl bu fiyatlara satila biliyo anlamadım birde siz üstü mantıklı geliyor lakin yüksek performanslı oyun oynamama engel olurmu bilemiyorum 27-28binden fazlada bütçem yok 3060 falanda olur uzun vadeli bı seyler istiyordum önerilerinize açığım
reklam yapmak gibi olmasın ama technopat forumunda çok daha bilgili insanlar sana yardımcı olacaktır onlara sorabilirsin birde şunu bilmeni isterim masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda performans farkı aşırı fazla var bu yüzden sana kesinlikle önerim masaüstü olur bu kasayı sana tavsiye edebilirim eğer bir kaç bin lira daha çıkabilirsen güzel bir fare klavye ve monitör alabilirsinBu tarz sisitemler de ekran kartı fiyatı zaten 30bin civarında nasıl bu fiyatlara satila biliyo anlamadım birde siz üstü mantıklı geliyor lakin yüksek performanslı oyun oynamama engel olurmu bilemiyorum 27-28binden fazlada bütçem yok 3060 falanda olur uzun vadeli bı seyler istiyordum önerilerinize açığım