Şeker miktarının su miktarına oranı 1/4 olacak şekilde kaşıkta hazırlayıp normal bir pamuğa (yarıçapı 1 santimetre) emdirerek vermenizi tavsiye ederim. 1 gün sonra pamuğu alıp ıslanan yerleri kulak çubuğuyla silmeyi unutmayın. Ayrıca cinsi nedir?Merhabalar, bugün ilk işçim çıktı. Şekerli su vermek istiyorum ama ne ölçüde vereceğimi bilmiyorum. Kulak pamuğuna koyup vermeyi düşünüyorum. Ne kadar şeker atmalıyım?
Tamamdır, messor cinsi için şekerli su pek gerekli değildir ama ilk işçiler çıktığı için vermeniz iyi olacaktır. Pamuğu aldıktan sonra tohum kırıp verin.messor cinsi
Kuş yemi, ayçiçeği, karahindiba tohumu, çim tohumu, susam, yulaf, yabani yulaf gibi gibi aklınıza gelebilecek her türlü tohumu verebilirsiniz.en iyi tohumlar nelerdir ve nerde bulabilirim?
Hocam nijer tohumu verin.Protein oranı yüksek.Benim şu zamana kadar baktığım bütün messorlar bayılıyordu.en iyi tohumlar nelerdir ve nerde bulabilirim?
Nerden bulabiliriz?Hocam nijer tohumu verin.Protein oranı yüksek.Benim şu zamana kadar baktığım bütün messorlar bayılıyordu.
Benim gittiğim her petshopta vardı. Kuş yemi olarakta çok kullanılır zaten protein oranı yüksek olduğu için.Nerden bulabiliriz?