Şekerli su ölçüsü

Fairtale

Yumurta
Üye
Merhabalar, bugün ilk işçim çıktı. Şekerli su vermek istiyorum ama ne ölçüde vereceğimi bilmiyorum. Kulak pamuğuna koyup vermeyi düşünüyorum. Ne kadar şeker atmalıyım?

Demo

Media
Yardımsever
Üye
Merhabalar, bugün ilk işçim çıktı. Şekerli su vermek istiyorum ama ne ölçüde vereceğimi bilmiyorum. Kulak pamuğuna koyup vermeyi düşünüyorum. Ne kadar şeker atmalıyım?
Şeker miktarının su miktarına oranı 1/4 olacak şekilde kaşıkta hazırlayıp normal bir pamuğa (yarıçapı 1 santimetre) emdirerek vermenizi tavsiye ederim. 1 gün sonra pamuğu alıp ıslanan yerleri kulak çubuğuyla silmeyi unutmayın. Ayrıca cinsi nedir?

egzotikçiftik

Nanitik
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
en iyi tohumlar nelerdir ve nerde bulabilirim?
Kuş yemi, ayçiçeği, karahindiba tohumu, çim tohumu, susam, yulaf, yabani yulaf gibi gibi aklınıza gelebilecek her türlü tohumu verebilirsiniz.
Çoğu baharat satan yerlerde veya petshoplarda bulunuyor.

samet_56

Media
Yardımsever
Üye
Messorların şekerli su ihtiyacı yoktur, hatta bana kalırsa bu dolaylı yoldan kraliçeye bir miktar zarar verir. İşçiler şekerli su ile dolduklarında karbonhidrat ihtiyaçlarını gidermiş olursunuz. Bu durumda tohumları işlemeyecek ve kırmayacaklar.

Kraliçe karbonhidrat ihtiyacını tohumlardan elde edilen ant bread " karınca ekmeği" ile karşılar. Bu olmadığı zaman karbonhidrat eksikliği oluşur. Bilimsel bir dayanağı yoktur kendi gözlemim ve teorimdir.
Göz önünde bulundurun diye söyledim.