pheidole mi

Ahmteren99

Yumurta
Üye
pheidole olduğunu düşünüyorum çünlü petiolesi yüksek ve renkleri sarımtrak bi karınca sizce cinsi ne(pek net çekemedim pardon)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220610-193532_Gallery.jpg
    Screenshot_20220610-193532_Gallery.jpg
    10.2 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20220610-193535_Gallery.jpg
    Screenshot_20220610-193535_Gallery.jpg
    10.8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20220610-193538_Gallery.jpg
    Screenshot_20220610-193538_Gallery.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 23

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Makro Fotoğrafçı
Üye
Konuşmak için konuşmuyorum ki. Solenopsis ülkemizde yok diye biliyorum. Tamam bundan sonra mesaj atılan forumlarda konuşmam.
Kendiniz söylediniz konuşmak için konuşuyorum, keyifli oluyor diye farklı bir konuda. Daha yeni tür listesi paylaştım. Solenopsis Türkiye'de yok demeden önce açıp listeye bakmanız 15 saniye sürmez. Ya da öyle bildiğinizi ama yanlış olabileceğini ifade edebilirsiniz. Kesin konuşup yanlış bilgi verirseniz bu sizin hatanız olur. Her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bilginizin olduğu konularda dilediğiniz kadar konuşun. Ama konuşmuş olmak için bilgi "sallamayın"

efekan

Yumurta
Üye
Konu kapatılabilir mi? Efekan daha dikkatli ol, yanlış biliyor olabilirsin düzeltirsin sonra @Pratensis hocam haklı bu konuda maalesef
Haklı olabilir haklı ise ben zaten kendimi haklı çıkarmaya çalışmam. Sadece araştırdığım kaynaklarda öyle görüp yazdım zaten bu forumda birbirimizin bilgi eksiklerini kapatmamız gerekmiyor mu? Eğer ki haksızssam özür dilerim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kendiniz söylediniz konuşmak için konuşuyorum, keyifli oluyor diye farklı bir konuda. Daha yeni tür listesi paylaştım. Solenopsis Türkiye'de yok demeden önce açıp listeye bakmanız 15 saniye sürmez. Ya da öyle bildiğinizi ama yanlış olabileceğini ifade edebilirsiniz. Kesin konuşup yanlış bilgi verirseniz bu sizin hatanız olur. Her konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bilginizin olduğu konularda dilediğiniz kadar konuşun. Ama konuşmuş olmak için bilgi "sallamayın"
Dediğim gibi konuşmak için konuşmadım burada. Bazen can sıkıntısından bazı konulara yazıyorum ama her zaman değil. Ben yanlış bilgi verdiysem bugüne kadar özür diledim zaten. Emin olmadığım zaman bunu söylüyorum zaten. Ayrıca ben yanlış bilgi vermek için sallamam.

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Makro Fotoğrafçı
Üye
Kötü niyetli olmadığınızı biliyorum zaten. Ben de iyi niyetle yazıyorum. Ama daha önce de cins tespitlerinde de gördüm, burada da gördüm. Yazma ihtiyacı hissettim.

efekan

Yumurta
Üye
Kötü niyetli olmadığınızı biliyorum zaten. Ben de iyi niyetle yazıyorum. Ama daha önce de cins tespitlerinde de gördüm, burada da gördüm. Yazma ihtiyacı hissettim.
Yazmanız iyi olmuş. Ben haksızlığa göz yumamam bu ben olsam bile. İyi niyetli olduğunuzu biliyorum. Sadece biraz kırıldım. Bu hobiler yeni başlayanlardanım belki biliyorsunuzdur. Bunuda söylemeliyim ki her zaman araştırıyorum. Ben sırf konuşmak içinde yanlış bilgi vermem demek ki araştırdığım kaynak yanlış imiş.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

efekan

Yumurta
Üye
Bunu biliyorum. Prantensisin yazmış olunduğu bir rehber.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kaynak bir yazı. Buradan artık bakabilirsin:)