TeşekkürlerElinize sağlık güzel olmuş
Çok iyi olmuş eline saglik delik aç kapağına25 işçili tetramorium kolonimde beslerken zorluk çektiğim (kaçmaya çalıştıkları için) böyle bir outworld yaptım sizce 25 işçi outworld için azmı
Büyüklüğünün daha iyi anlaşılması için içine bir adet 1tl koydum.
Kap boyutu :13×8 cmEkli dosyayı görüntüle 17496
Evet havalandırma deliği açacağımÇok iyi olmuş eline saglik delik aç kapağına
ama iğneyle güzel olur
Bence delik açmak çok sağlıklı değil hem hava sirkilasyonu sağlamak zor onun yerine bariyer yapabilirsiniz kapağı kullanmazsınız hem gözlemlemeniz daha kolay olurEvet havalandırma deliği açacağım
Reis ya tugkan abinin kullandığı şeyi alacaksın yada kendini yapacaksın ama yağ ve pudrayla olmuyor tirmanabiliyorlarBence delik açmak çok sağlıklı değil hem hava sirkilasyonu sağlamak zor onun yerine bariyer yapabilirsiniz kapağı kullanmazsınız hem gözlemlemeniz daha kolay olur
Hangi cins tırmanıyor merak ettim ben formicada pheidolede lasiusda tetrada catagda kullandım tırmanan görmedim sadece pheidolede 1 tane kaçak olmuştuReis ya tugkan abinin kullandığı şeyi alacaksın yada kendini yapacaksın ama yağ ve pudrayla olmuyor tirmanabiliyorlar
Forumdaki arkadaşlar diyorHangi cins tırmanıyor merak ettim ben formicada pheidolede lasiusda tetrada catagda kullandım tırmanan görmedim sadece pheidolede 1 tane kaçak olmuştu
Bilmiyorum kıvamına da bağlı benim kaçağım olmadıForumdaki arkadaşlar diyor
Kapağı bu şekilde olan kutulardan ufak türler genelde kaçıyor. Bariyer de pek fayda etmeyecektir. Kapağın kenarları sıfıra sıfır oturan bir kutu tercih edin derim. Yoksa her bakmanızda birer ikişer firariyi yakalamakla uğraşırsınız.😀25 işçili tetramorium kolonimde beslerken zorluk çektiğim (kaçmaya çalıştıkları için) böyle bir outworld yaptım sizce 25 işçi outworld için azmı
Büyüklüğünün daha iyi anlaşılması için içine bir adet 1tl koydum.
Kap boyutu :13×8 cmEkli dosyayı görüntüle 17496