Outworld

Almuud

Pupa
Üye
25 işçili tetramorium kolonimde beslerken zorluk çektiğim (kaçmaya çalıştıkları için) böyle bir outworld yaptım sizce 25 işçi outworld için azmı
Büyüklüğünün daha iyi anlaşılması için içine bir adet 1tl koydum.
Kap boyutu :13×8 cm20220831_220428.jpg

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Elinize sağlık güzel olmuş

karıncabuldum

Media
Üye
25 işçili tetramorium kolonimde beslerken zorluk çektiğim (kaçmaya çalıştıkları için) böyle bir outworld yaptım sizce 25 işçi outworld için azmı
Kap boyutu :13×8 cmEkli dosyayı görüntüle 17496
Çok iyi olmuş eline saglik delik aç kapağına
ama iğneyle güzel olur

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Evet havalandırma deliği açacağım
Bence delik açmak çok sağlıklı değil hem hava sirkilasyonu sağlamak zor onun yerine bariyer yapabilirsiniz kapağı kullanmazsınız hem gözlemlemeniz daha kolay olur

karıncabuldum

Media
Üye
Bence delik açmak çok sağlıklı değil hem hava sirkilasyonu sağlamak zor onun yerine bariyer yapabilirsiniz kapağı kullanmazsınız hem gözlemlemeniz daha kolay olur
Reis ya tugkan abinin kullandığı şeyi alacaksın yada kendini yapacaksın ama yağ ve pudrayla olmuyor tirmanabiliyorlar

ToxiTkAn

Replete
Yardımsever
Üye
Reis ya tugkan abinin kullandığı şeyi alacaksın yada kendini yapacaksın ama yağ ve pudrayla olmuyor tirmanabiliyorlar
Hangi cins tırmanıyor merak ettim ben formicada pheidolede lasiusda tetrada catagda kullandım tırmanan görmedim sadece pheidolede 1 tane kaçak olmuştu

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kap boyutu :13×8 cmEkli dosyayı görüntüle 17496
Kapağı bu şekilde olan kutulardan ufak türler genelde kaçıyor. Bariyer de pek fayda etmeyecektir. Kapağın kenarları sıfıra sıfır oturan bir kutu tercih edin derim. Yoksa her bakmanızda birer ikişer firariyi yakalamakla uğraşırsınız.😀