Plexiden böyle bir outworldüm var fakat üstü açık. Messor türü karıncamın işçileri tırmanıp bunun üstünden kaçabilir. Elimde floun yok ve bu otutworldün üstüne açılır kapanır bir sistem yapmak istiyorum. Fakat sorun şu bu outworldun üst kenarları girintili çıkıntılı yani kapağı koyacağım yer sıfır bir şekilde oturmuyor. Buraya ne yapacağımı bilmiyorum. Dediğim gibi üstten içerinin görülmesini istiyorum ama kaçış önemli. Yanda görünen delikler önemsiz onları pamuk ile tıkayacağım. Üst kısma açılır kapanır ve kaçış öneleyecek nasıl bir sistem yapmam gerekli? Plexiyi oturturken üstteki kısımların girdi çıktısını görmedim ve şuan düzeltme imkanım yok.
Aklımdaki bir fikirde şöyle:

Mor taralı yere 2cm içeriye çıkıntılı plexiden çerçeve yapacağım. Ardından mor taralı yer üstten düzeneleceği için üste direktmen önceden kestirdiğim camı yerleştireceğim. Yinede buradan kaçış olma imkanı nedir?
Fikirlerinizi alabilirim.

Aklımdaki bir fikirde şöyle:

Mor taralı yere 2cm içeriye çıkıntılı plexiden çerçeve yapacağım. Ardından mor taralı yer üstten düzeneleceği için üste direktmen önceden kestirdiğim camı yerleştireceğim. Yinede buradan kaçış olma imkanı nedir?
Fikirlerinizi alabilirim.