Teşekkürler.Hayırlı olsun.
Mikro un kurdu alın.
Tamamdır mikro un kurdu alırım.
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
Mikro un kurdu alın.
o konuyu hiç düşünmedim, unutmuşumÇok hoş hocam, havalandırmayı nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz.
Hocam kenarlara pheidulelerin kaçamayacağı ufak bir sürü delik açarsanız hem sineklik, akvaryum silikonu gibi şeylerle uğraşmaya gerek kalmaz hem de estetik görünür.o konuyu hiç düşünmedim, unutmuşum
aslında büyük bir delik açıp telle kapatiblirim elimde tel var ama o delikleri açmak daha mı kolay olur bilemiyorum.Hocam kenarlara pheidulelerin kaçamayacağı ufak bir sürü delik açarsanız hem sineklik, akvaryum siliponu gibi şeylerle uğraşmaya gerek kalmaz hem de estetik ğörünürm
Hocam daha kolay olur. Yazıcıdan çıkarıp sineklik silikonlamak yerine direk havalandırmalı bir şekilde basmak hem daha kolay, hem daha kârlı, hem de daha estetik bence.aslında büyük bir delik açıp telle kapatiblirim elimde tel var ama o delikleri açmak daha mı kolay olur bilemiyorum.
Yani tek kraliçem olduğundan riskede girmek istemiyorum, o yüzden tekrar baskı alıyordum ona delik açıcam galiba
onun modellemesi evet daha iyi olur ama yazıcı basabilirmi tam güvenemiyorum. Ama denemeye değerHocam daha kolay olur. Yazıcıdan çıkarıp sineklik silikonlamak yerine direk havalandırmalı bir şekilde basmak hem daha kolay, hem daha kârlı, hem de daha estetik bence.
Yazıcılar hakkında pek bilgim yok maalesef ama pheidule işçileri 1mm delikten geçmez bence.ama elimdeki en ince uç 1mm iş yapar mı?
o zaman bi denerim matkapla, zaten pheidulem yok benlik bi sıkıntı olmazYazıcılar hakkında pek bilgim yok maalesef ama pheidule işçileri 1mm delikten geçmez bence.
Çok güzel olmuş elinize sağlık sadece bir kaç giriş daha ekleyebilirsiniz Antisticte bir tane aynı bu boylarda bir Ow var ona bakabilirsiniz.
onlara bakmıştım biraz, bir kaç girişli olması daha iyi olabilir yeni modeleler ve varyasyonları yaparım belki.Çok güzel olmuş elinize sağlık sadece bir kaç giriş daha ekleyebilirsiniz Antisticte bir tane aynı bu boylarda bir Ow var ona bakabilirsiniz.
Hocam bende de o antisticdekilerden var. Ben o bağlantı yerlerini müdahale etmek için kullanıyorum, baya ise yarıyor yani, özellik elinde stresli bir cins varsa sessizce temizlik ve besleme yapabiliyorsun.onlara bakmıştım biraz, bir kaç girişli olması daha iyi olabilir yeni modeleler ve varyasyonları yaparım belki.
Evet yanına garaj kapağı gibi bir büyük müdahale alanı koymak geldi aklıma sizce nasıl olur? @OyilanciHocam bende de o antisticdekilerden var. Ben o bağlantı yerlerini müdahale etmek için kullanıyorum, baya ise yarıyor yani, özellik elinde stresli bir cins varsa sessizce temizlik ve besleme yapabiliyorsun.
Garaj kapağı derken yan tarafının tamamiyle açılabilmesi miEvet yanına garaj kapağı gibi bir büyük müdahale alanı koymak geldi aklıma sizce nasıl olur? @Oyilanci