Ortaya Karışık Minik Oda Günlükleri

Oyilanci

Pupa
Üye
Hocam satışını yapacaksanız oto bir şekilde bundan günde 48 adet olur lakin bazılarını büyük bazılarını küçük yapmak karıncalar için çok daha iyi olur..
Doğrudur hocam, daha doğal bir ortam olur. Satış olayını düşünmüyor değilim, bu kadar kişi satış yapıyor musunuz? diye sorunca kafama yatmadı değil

Kaanınçiftliği

Minör
Üye
Doğrudur hocam, daha doğal bir ortam olur. Satış olayını düşünmüyor değilim, bu kadar kişi satış yapıyor musunuz? diye sorunca kafama yatmadı değil
Yani ben böyle birsey sitelerde görmedim yani böyle bir sistem vardır lakin ben görmedim ama bence dezavantajları kesinlikle var bunun için kullanılması lazım ve dediğim gibi benim gördüğüm tüm odacıkların aynı boyutta olması ve birde merakımdan soruyorum elimizden kaydı diyelim düşünce parçalanıyor değil mi?

Oyilanci

Pupa
Üye
Yani ben böyle birsey sitelerde görmedim yani böyle bir sistem vardır lakin ben görmedim ama bence dezavantajları kesinlikle var bunun için kullanılması lazım ve dediğim gibi benim gördüğüm tüm odacıkların aynı boyutta olması ve birde merakımdan soruyorum elimizden kaydı diyelim düşünce parçalanıyor değil mi?
yere düşünce kırılacak bir malzeme değil bunlar.

Kaanınçiftliği

Minör
Üye
Şimdi denedim ayrılmıyorlar

Dezavantaj konusunda her halbukarda vardır dezanavantajı bu konuda bir şey söyleyemem fakat model tam olark bittiğinde belki test amaçlı birilerine gönderebilirim çünkü benim bunun için bir kolonim yok
Birde hani hepsini bağladık ve sonda açık kalacak yani kenarlarda hani bir birine bağlamak için kullandığın delikler varya onlar boş kalacak onları pamukla tıkamak yerine çok daha güzel birşey yapabilirsin bence.

Oyilanci

Pupa
Üye
Birde hani hepsini bağladık ve sonda açık kalacak yani kenarlarda hani bir birine bağlamak için kullandığın delikler varya onlar boş kalacak onları pamukla tıkamak yerine çok daha güzel birşey yapabilirsin bence.
Onlara birer tıpa yapmayı düşünüyorum girinti ve çıkıntılar için böylece hem kapanacaklar hem de görüntü kirliliği olmayacak

Şu an benim için en büyük sıkıntı üstünü neyle ve nasıl kaplarım o konuda