GÜNLÜK DEVAM:
Modüler Formikaryum👀🐜
Selamlar dostlar, bu gün yine modüler formikaryum için düşünürken aslında modelin gözümün önünde olduğunu fark ettim.
Test tüpü standları! Evet yaptığım test tüpü standları modülerdi. Bende bu modülerliğin aynısını büyüterek bir formikaryuma dönüştürebileceğimi anladım.
Şimdi detaylarına ve problemlerine bakalım...
Olay bu 5cm lik küçük şey. Amaç olarak aslında her bir parça bir odayı temsil ediyor. Şu an bu ilk demosu olduğundan sadece nemlendirme alanı olacak şekilde tasarladım. Bir sonraki modellerde daha küçük odalar daha farklı yapılar gibi bir sistem olucak. Aynı legolar gibi.
Gelelim delikleri nasıl kapatacağımıza. Delikleri bunun için özel olarak basılmış tıpalar ile berber kapatmayı planladım ( Pamuk çok hoş bir görüntü sağlam gibime geldi ). Ayrıca test tüpü bağlantılrı içinde bir tıpa olucak
Problemler ve düzeltilmesi gerekenler:
Öncelikle üst kısmını nasıl kapatırım bilmiyorum. ikinci olarak şu anlık bir problem oluşturan sıkışma durumu var. Parçalar birleştiğinde çıkarması çok zor fakat çözülemeyecek bir problem değil.
Şöyle de bir kaç foto bırakalım..
İKİNCİ KONU:
İkinci olarak bu günlükte yeni bir akvaryum serüvenine başlıyacağız İnşallah. Yeni bir karides akvaryumu kurucam. Onun da fotoğraflarını ve neler yaptığımı yine burada paylaşacağım.
Siz bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz?