TeşekkürlerTemizlemeye gerek yok, aşırı kirli olduğunu düşünüyorsanız başka bir tüpe transfer edebilirsiniz.
TeşekkürlerTemizlemeye gerek yok, aşırı kirli olduğunu düşünüyorsanız başka bir tüpe transfer edebilirsiniz.
1.5 haftada bir sanırımÇok iyi knk kaç günde bir baktın hiç takviye gln yaptınmı
İnşallah olur dostum. Teşekkürler değerli yorumun içinAbi keşke herkesin seninki kadar verimli olsa . Maşallah çok iyi
Yani kraliçeyle orantılarsak gözüktükleri kadar büyükler ama normal yani çünkü çoğunu 1 aydan fazla oldu çıkalıkanka bu yumurtlar gözoktuyu kadar buyukmu ya
Protein varsen sıfırdan 40 işçiye çıkan koloni bi andaBulunma : 28.03.2022
Yer : Adana
Sıcaklık : 23°C
Nem : Bilmiyorum
28 mart pazartesi günü uçuş olduğunu görmüştüm ve tüpleri alıp yürüyüşe çıkmıştım. Şehir merkezinde oturduğum için pek toprak/ormanlık alan yok ama yine de şansımı deniyeyim demiştim. 2 saat yürüyüşte gördüğüm tüm karıncalar prensti. 2 saatin sonunda eve dönerken bu arkadaşı buldum. İlk birkaç günde hiç rahatsız edilmeyince yumurtladı. Şuan yumurtaları gayet büyük ve sağlıklı durumda. Bir hafta gibi bir sürede ilk işçisi çıkar gibi hafiften pupaların hatları belirmeye başladı. İlk işçi ve ileriki gelişmeleri günlüğe ekleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 5807Ekli dosyayı görüntüle 5808Ekli dosyayı görüntüle 5809