Messor'um da Messor'um

Buğra_UnLucy

Media
Üye
50+ işçi var da 1tane fazla beslenmiş major 2 tane de normal major var. Fazla beslenene süper major diyemiyorum çünkü süper major için küçük kalıyor.
Boyut farkı nanitik ve normal işçi arasındaki fark ile aynı mantığa sahip.
Süper majör nedir?

LuciFeci

Minör
Üye
Boyut farkı nanitik ve normal işçi arasındaki fark ile aynı mantığa sahip.
Süper majör nedir?
Boyut olarak işçilerin neredeyse 4-5 katı büyüklükte olan castın en tepesindeki işçi. son attığım görseldeki işaretli işçiden daha büyük olurlar.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Yumurta beyazında daha çok protein var ve karıncalara vermesi daha kolay sarısına nazaran. Beyazını kullanmanı tavsiye ederim kurtların gelmiş olsa da ek besin için güzel bir kaynak. 🙂
Beyazını çoğu karınca sevmiyor. Tercih etmiyorlar.

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_1136.jpeg
4.günün sonunda major işçiden daha büyük bir pupa belirdi. Alate olmadığına eminim.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 60107
Sık sık baktığımın farkındayım ama detaylı analiz yapmak için mecburen bakıyorum. Majorden bir tık büyük bir işçi çıkmış.
Bu görmüş olduğunuz işçiyi majörden bile saymam ben, esaslı bir majörün kafası kraliçe kafası boyunda olur. :) ilerleyen dönemde üretildiğinde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

LuciFeci

Minör
Üye
Bu görmüş olduğunuz işçiyi majörden bile saymam ben, esaslı bir majörün kafası kraliçe kafası boyunda olur. :) ilerleyen dönemde üretildiğinde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Anlıyorum ne demek istediğinizi. dediğiniz casta süper major demek istiyorum diye buna major diyorum 😂 yoksa majorler bu kadar küçük değil. Media-major arası bi cast

LuciFeci

Minör
Üye
IMG_1837.jpeg
Kendilerini kraliçeleye siper etmeleri baya duygulandırdı 🥹❤️