50+ işçi var da 1tane fazla beslenmiş major 2 tane de normal major var. Fazla beslenene süper major diyemiyorum çünkü süper major için küçük kalıyor.Anlık kaç işçi? Kaç tane majör var?
50+ işçi var da 1tane fazla beslenmiş major 2 tane de normal major var. Fazla beslenene süper major diyemiyorum çünkü süper major için küçük kalıyor.Anlık kaç işçi? Kaç tane majör var?
Boyut farkı nanitik ve normal işçi arasındaki fark ile aynı mantığa sahip.50+ işçi var da 1tane fazla beslenmiş major 2 tane de normal major var. Fazla beslenene süper major diyemiyorum çünkü süper major için küçük kalıyor.
Boyut olarak işçilerin neredeyse 4-5 katı büyüklükte olan castın en tepesindeki işçi. son attığım görseldeki işaretli işçiden daha büyük olurlar.Boyut farkı nanitik ve normal işçi arasındaki fark ile aynı mantığa sahip.
Süper majör nedir?
Messorlarda var mı?Boyut olarak işçilerin neredeyse 4-5 katı büyüklükte olan castın en tepesindeki işçi. son attığım görseldeki işaretli işçiden daha büyük olurlar.
Evet messorlarda var.Messorlarda var mı?
Beyazını çoğu karınca sevmiyor. Tercih etmiyorlar.Yumurta beyazında daha çok protein var ve karıncalara vermesi daha kolay sarısına nazaran. Beyazını kullanmanı tavsiye ederim kurtların gelmiş olsa da ek besin için güzel bir kaynak. 🙂
Çok iyi.Ekli dosyayı görüntüle 60916
4.günün sonunda major işçiden daha büyük bir pupa belirdi. Alate olmadığına eminim.
Bu süper major kafasından anlaşılıyor. Kafasını ikiye ayıran çizgi de varEkli dosyayı görüntüle 60916
4.günün sonunda major işçiden daha büyük bir pupa belirdi. Alate olmadığına eminim.
Çok güzeller hocam maşallah😍Ekli dosyayı görüntüle 60916
Heyecanla bekliyorum. Çok emek verdim süper major çıkarmak için.Bu süper major kafasından anlaşılıyor. Kafasını ikiye ayıran çizgi de var
Teşekkür ederim hocam en iyisi sizin olsun.Çok güzeller hocam maşallah😍
Bu görmüş olduğunuz işçiyi majörden bile saymam ben, esaslı bir majörün kafası kraliçe kafası boyunda olur.Ekli dosyayı görüntüle 60107
Sık sık baktığımın farkındayım ama detaylı analiz yapmak için mecburen bakıyorum. Majorden bir tık büyük bir işçi çıkmış.
Anlıyorum ne demek istediğinizi. dediğiniz casta süper major demek istiyorum diye buna major diyorum 😂 yoksa majorler bu kadar küçük değil. Media-major arası bi castBu görmüş olduğunuz işçiyi majörden bile saymam ben, esaslı bir majörün kafası kraliçe kafası boyunda olur.ilerleyen dönemde üretildiğinde ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Çok tatlılar yaa yerim siziiii.(Protein deposu)Ekli dosyayı görüntüle 60916
Hocam genede çok iyi bence.Ekli dosyayı görüntüle 62972
Daha büyük bekliyodum.
Yerim yer😋😋çok güzel hocam.Ekli dosyayı görüntüle 62972
Daha büyük bekliyodum.
Kimseye tattırmam 😂Yerim yer😋😋çok güzel hocam.
Süper majore yakın bekliyodum. Neyse ara ara dürtüyorum illa çıkaracaklar.Hocam genede çok iyi bence.
Aslanlarım benim beee😁😁Ekli dosyayı görüntüle 65781
Kendilerini kraliçeleye siper etmeleri baya duygulandırdı 🥹❤️