Formikaryum için erken olur, ufak bir outworld bağlayabilirsin. Beslemeyi ne ile yapıyorsun sadece tohum mu?Ekli dosyayı görüntüle 53023Arkadaşlar maalesef dediğiniz gibi oldu, baskın kraliçe diğer kraliçeyi öldürdü.
Şuan durumlar stabil ama çok fazla işçi var besleme yapamıyorum, formikaryum aktarmayı düşünüyorum. En kötüsü outworld yaparım. Siz ne tercih ederdiniz?
Şuanlık outworld yeterli. 30 işçi civarlarında formikaryuma transfer edebilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 53023Arkadaşlar maalesef dediğiniz gibi oldu, baskın kraliçe diğer kraliçeyi öldürdü.
Şuan durumlar stabil ama çok fazla işçi var besleme yapamıyorum, formikaryum aktarmayı düşünüyorum. En kötüsü outworld yaparım. Siz ne tercih ederdiniz?
Un kurdu siparişi verdim gelene kadar tohum ve yumurta sarısı ile idare ediyorum.Formikaryum için erken olur ufak bi outworld bağlayabilirsin beslemeyi ne ile yapıyorsun sadece tohum mu?
Öyle yapacağımŞuanlık outworld yeterli. 30 işçi civarlarında formikaryuma transfer edebilirsin.
Un kurtları gelene kadar rahat dayanırlar. “besleme yapamıyorum” diye üzülmene gerek yok.Un kurdu siparişi verdim gelene kadar tohum ve yumurta sarısı ile idare ediyorum.
Öyle yapacağım
Hocam yumurtanın beyazında daha çok protein var diye biliyorum yumurta beyazı denediniz mi? Kabul ederseler daha iyi olur sarısının birçok dezavantajı var.Messorlar için şöyle bir şey yaptım. Hazır formikaryum ve outworld var ama set olduğu için onu tercih etmedim. Protein için yumurta sarısı koydum hâlâ un kurdum gelmedi diye. Düzeltmemi istediğiniz bir şeyler var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 53612
Sarısı daha iyi hocam. Tek dezavantajı koku yapması ve çabuk çürümesi. Günlük olarak temizleyeceğim onu.Hocam yumurtanın beyazında daha çok protein var diye biliyorum yumurta beyazı denediniz mi? Kabul ederseler daha iyi olur sarısının birçok dezavantajı var.
Sonunda çıkarabildik majorleri 🐜major işçi hayırlı olsun. hepsi major büyüklerin
Çok güzeller takipteyim, şuan toplam kaç işciniz var?Ekli dosyayı görüntüle 60107
Sık sık baktığımın farkındayım ama detaylı analiz yapmak için mecburen bakıyorum. Majorden bir tık büyük bir işçi çıkmış.
Sayamadım ama +50 işçi falandır büyük ihtimalle.Çok güzeller takipteyim, şuan toplam kaç işciniz var?
Yumurta beyazında daha çok protein var ve karıncalara vermesi daha kolay sarısına nazaran. Beyazını kullanmanı tavsiye ederim kurtların gelmiş olsa da ek besin için güzel bir kaynak. 🙂Sarısı daha iyi hocam. Tek dezavantajı koku yapması ve çabuk çürümesi. Günlük olarak temizleyeceğim onu.
Yarın boostlamak için kullanacağım.Yumurta beyazında daha çok protein var ve karıncalara vermesi daha kolay sarısına nazaran. Beyazını kullanmanı tavsiye ederim kurtların gelmiş olsa da ek besin için güzel bir kaynak. 🙂
Anlık kaç işçi? Kaç tane majör var?Yarın boostlamak için kullanacağım.
3-4 adet un kurdu, şekerli su ve yumurtayı püre haline getirip kolonime verecem. İşe yarayacağını umuyorum.