Yaparlar.Merhaba, Bu gün Messor kraliçemin ilk işçileri çıktı. Şekerli su verdim ama bütün suyu kraliçe içti, sizce bir tane daha vermelimiyim yoksa kraliçe işçilerine besin alışverişi yapar mı?
Şuan evde yok maalesef ama bu gün kuş yemi alabilirim.Yapmaz, vermenize de gerek yok tohum verin yeterli.
Bence verebilirsin kraliçe bir kısmını kendine bir kısmını işçilere ayırabilir.Merhaba, Bu gün Messor kraliçemin ilk işçileri çıktı. Şekerli su verdim ama bütün suyu kraliçe içti, sizce bir tane daha vermelimiyim yoksa kraliçe işçilerine besin alışverişi yapar mı?
Güzel, tohumlar minimum üç çeşitte olursa şahane olur.Şuan evde yok maalesef ama bu gün kuş yemi alabilirim.
Kuş yemini kırmalıyım değil mi?Güzel, tohumlar minimum üç çeşitte olursa şahane olur.
İlk aşamada kırmanız daha iyi olur, kendileri de kırabilirler ama şuanlık uğraşmalarına gerek yok. İşçi sayısı biraz yükseldiğinde kırmadan verirsiniz.Kuş yemini kırmalıyım değil mi?
Hocam susam var susamları kırıp versem olur mu? Bir de yarın un kurduna başlayayım mı? Çok soru sordum ama tohumların hep tüpte mi kalması gerekiyor?İlk aşamada kırmanız daha iyi olur, kendileri de kırabilirler ama şuanlık uğraşmalarına gerek yok. İşçi sayısı biraz yükseldiğinde kırmadan verirsiniz.
Tohumlar vazgeçilmezdir. Her zaman tüpte bulunması gerekir.Hocam susam var susamları kırıp versem olur mu? Bir de yarın un kurduna başlayayım mı? Çok soru sordum ama tohumların hep tüpte mi kalması gerekiyor?
Peki susam vereyim mi?Tohumlar vazgeçilmezdir. Her zaman tüpte bulunması gerekir.
Verebilirsin hocam ama besin değeri konusunda bir şey diyemem. En iyisi tohum. Tohum alana kadar susam verebilirsiniz 1-2 gün.Peki susam vereyim mi?
Tamamdır aslında zaten bu gün kuş yemi alacağım bu gün koymasam bir şey olmaz değil mi? Yani susamı koymasam.Verebilirsin hocam ama besin değeri konusunda bir şey diyemem. En iyisi tohum. Tohum alana kadar susam verebilirsiniz 1-2 gün.
Ya aslında 1-2 gün koymasanızda bir şey olmaz. Şekerli su verin yeterli.Tamamdır aslında zaten bu gün kuş yemi alacağım bu gün koymasam bir şey olmaz değil mi?
Hocam son soru, bu gün verdim şekerli su yarın un kurdu ve şekerli su vereyimmi?Ya aslında 1-2 gün koymasanızda bir şey olmaz. Şekerli su verin yeterli.
Hocam verin gitsin fazlası göz çıkartmazHocam son soru, bu gün verdim şekerli su yarın un kurdu ve şekerli su vereyimmi?
Neden boşuna bir un kurdu ölsün.🤗Hocam verin gitsin fazlası göz çıkartmaz. Hem protein boostu olur. İhtiyaçlarıda yoksa yemezler zaten.
Hocam bende çok heycanlıyım. 20 gün sonra inşallah ilk işçim çıkacak tahminlere göre, umarım çıkar. Hocam sindirmeme gibi bi durum olcağını zannetmiyorum.Neden boşuna bir un kurdu ölsün.🤗
Hocam belki yeni doğdukları için sindiremezler diye söylüyorum, bir de aslında bu bilgileri bilmeme rağmen tedirgin olup doğruluyorum, heyecanlandım biraz. 😊
Susamı kırmanıza gerek yok, yumuşak yapılı kolay ezilir, işçiler halleder. Bir kaç tane verebilirsiniz.Hocam susam var susamları kırıp versem olur mu? Bir de yarın un kurduna başlayayım mı? Çok soru sordum ama tohumların hep tüpte mi kalması gerekiyor?
Hocam her seferinden kastınız ney anlayamadım, 3 günde bir mi?Susamı kırmanıza gerek yok, yumuşak yapılı kolay ezilir, işçiler halleder. Bir kaç tane verebilirsiniz.
Tohumlar tüpte kalsın her zaman, ama az miktarda koyun her seferinde. 4-5 tohum yeterli olur. Her çeşitten birer tohum koyarsınız, en çok hangisi tüketiliyorsa onu yüksek miktarda verirsiniz. Şekerli suyu boşuna vermeyin. Gerek yok, yine de izlemesi keyifli derseniz az miktar verebilirsiniz.
Un kurduna başlayın, çok küçük bir parça verin her seferinde.