Messor kraliçem

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Hocam her seferinden kastınız ney anlayamadım, 3 günde bir mi?
Karınca ekmeği tüketilince posası çıkışa atılır. Tohumlar tükenip tüpün çıkış kısmı tohum kırıntılarıyla dolduğunda yeni tohumlar verilir. Yani bunun bir süresi yok, ne zaman biterse o zaman yenileyin.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Karınca ekmeği tüketilince posası çıkışa atılır. Tohumlar tükenip tüpün çıkış kısmı tohum kırıntılarıyla dolduğunda yeni tohumlar verilir. Yani bunun bir süresi yok, ne zaman biterse o zaman yenileyin.
Tamamdır hocam, çok yardımcı oldunuz sizi de uğraştırdım kusura bakmayın. Şuan susamla daha ilgilenmediler. 🤗

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Karınca ekmeği yapıp yapmadıklarını nasıl anlarım? Tüpte kırılmış tohum var ama henüz ellememişler gibi duruyor.

serkan10

Yumurta
Üye
Kraliçeyi hangi tarihte nerde ve sabah mı akşam mı buldunuz acaba

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Nisanda bulduğunuz kraliçe çok yavaş çıkarmış işçilerini hocam. Stres seviyesi nasıl?

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Nisanda bulduğunuz kraliçe çok yavaş çıkarmış işçilerini hocam. Stres seviyesi nasıl?
Hocam Nisan’ın 28 i yani sonları ilk başta biraz çok baktım acemi olduğum için, larva süreci biraz yavaştı.

WradSX

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam Nisan’ın 28 i yani sonları ilk başta biraz çok baktım acemi olduğum için, larva süreci biraz yavaştı.
Anladım hocam, Çünkü 17 mayısta elime geçen messor kraliçesi 1 hafta önce işçilerini çıkardı.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Bir daha ki kraliçenizde acemiliğinizi atlattığınız için daha erken işçi alırsınız hocam inşallah. 🙏
Çok sağolun şuan 2 kraliçem daha var onlar da yumurtalı ve lavralı. 😊 İnşallah onlarında işçisi çıkacak.